Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χειμωνέτου!

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μία», και παραδέχτηκε ότι έπεσε και εκείνος θύμα της οικονομικής κρίσης και αποκάλυψε πως έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

«Έχασα το πατρικό μου ένα χρόνο. Ήταν απόρροια της κρίσης το 2008. Είχα επιχειρηματικά ανοίγματα και μου τράβηξαν το χαλί οι τράπεζες», είπε το πρώην μοντέλο και πρόσθεσε: «εγώ ήμουν τότε ανοιγμένος. Είχα ένα μαγαζί καλοκαιρινό. Όταν δεν μου έδωσαν

το δάνειο βρέθηκα εκτεθειμένος. Έβαλα το σπίτι μου στη Ρόδο υποθήκη. Αν δεν στα δώσουν οι δικοί σου τα λεφτά, πας στην πηγή. Την τράπεζα. Στην κρίση δεν πήρα τα λεφτά και έχασα το σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ουσιαστικά το πρόβλημά μου ήταν ότι είχα μία ατυχία. Δεν έβγαλα άκρη με μία Ισπανική τράπεζα, μου ζητούσαν ένα υπέρογκο ποσό για να συνεννοηθούμε. Δεν έβγαζα άκρη. Ήθελαν προκαταβολή 50.000 ευρώ. Μετά έγινε ο πλειστηριασμός. Πάλεψα πολύ για να μη φτάσουμε εκεί και να σώσω στο σπίτι μου. Ήταν όλες οι αναμνήσεις μου σε αυτό το σπίτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα