Η selfie του Πέτρου Φιλιππίδη από τις πρόβες της "Ηλέκτρας"

Συνεχίζει ακούραστος ο Πέτρος Φιλιππίδης με την «παρέα» του και ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι που μπορεί να είναι γεμάτο δουλειά, ο ίδιος όμως μόνο υπέροχα μπορεί να νιώθει! Άλλωστε κοιτώντας ην selfie με τους συνεργάτες του αυτό καταλαβαίνεις!

Η πολυαναμενόμενη παράσταση «ωχ…ΗΛΕΚΤΡΑ» θα ξεκινήσει την περιοδεία της από το Βεάκειο θέατρο στις 4 Ιουλίου ενώ θα ακολουθήσει το θέατρο

Παπάγου την επόμενη μέρα και δεκάδες ακόμη προορισμοί. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ξεκαρδιστικής παρωδίας έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος συνυπογράφει τη σκηνοθεσία μαζί με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Στο πλευρό του εμφανίζονται οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κρατερός Κατσούλης, Πάνος Σταθακόπουλος, Αλμπέρτο Φάϊς, Μάνος Ιωάννου, Χρήστος Σπανός, Σταύρος Καραγιάννης και Κυριάκος Μαρκάτος. Τα σκηνικά της παράστασης ανήκουν στο Γιώργο Γαβαλά, τα κοστούμια στον Άγγελο Μέντη, ενώ οι φωτισμοί στο Λευτέρη Παυλόπουλο. Τη μουσική έχει συνθέσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ελπίδα Νίνου και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα