Η... σαγηνευτική Αθήνα του καλοκαιριού! (ΦΩΤΟ)

Οσο λιγότεροι (Αθηναίοι) τόσο το καλύτερο και ευκαιρία να γνωρίσεις την πόλη λίγο καλύτερα από ότι μέχρι σήμερα... Περπατήστε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε με φόντο την πρωτεύουσα. Αν λοιπόν το καλοκαίρι θα σας βρεί in the city... έχετε πράγματα να κάνετε!

Τι μπορείτε να χαρείτε...

Άδεια πόλη...



Η Αθήνα έχει κίνηση, το ξέρουμε και το έχουμε εμπεδώσει, όμως

το μεγάλο κύμα των ταξιδιωτών βρίσκεται μέσα στο πλοίο, γιατί να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να νιώσεις μόνος.

Η παραλιακή...

Τα αμέτρητα clubs της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης έχουν αισθητά λιγότερο κόσμο, αλλά η διασκέδαση χτυπάει κάθε μέρα κόκκινο, άσε που η παραλιακή δεν έχει και κίνηση.

Η Πλάκα...

Κι επειδή καλοκαίρι στην Αθήνα χωρίς ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τον ήχο χαμηλωμένο και τη μυρωδιά από το φρεσκοψημένο ποπ κορν να μπλέκεται με αυτήν του γιασεμιού δε γίνεται, τα βράδια πιάνουμε θέση στην ταράτσα του Σινέ Paris, για να χαζεύουμε περισσότερο τη φωτισμένη Ακρόπολη και λιγότερο την οθόνη, στην κολωνακιώτικη Αθηναία, γιατί αγαπάμε τη διάσημη τυρόπιτά της, στο Θησείο, για να απολαμβάνουμε σπιτικό γλυκό βύσσινο μαζί με την ταινία, στο Φλοίσβο για να μυρίζουμε και λίγη θάλασσα και στην Αίγλη του Ζαππείου γιατί... Τι θα πει γιατί; Γιατί είναι η Αίγλη του Ζαππείου.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/everyday/modernlife/article/153894/kalokairi-sthn-athhna-100-peripoy-logoi-gia-na-meinoyme-edo.html
Πηγή: www.in2life.grΚι επειδή καλοκαίρι στην Αθήνα χωρίς ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τον ήχο χαμηλωμένο και τη μυρωδιά από το φρεσκοψημένο ποπ κορν να μπλέκεται με αυτήν του γιασεμιού δε γίνεται, τα βράδια πιάνουμε θέση στην ταράτσα του Σινέ Paris, για να χαζεύουμε περισσότερο τη φωτισμένη Ακρόπολη και λιγότερο την οθόνη, στην κολωνακιώτικη Αθηναία, γιατί αγαπάμε τη διάσημη τυρόπιτά της, στο Θησείο, για να απολαμβάνουμε σπιτικό γλυκό βύσσινο μαζί με την ταινία, στο Φλοίσβο για να μυρίζουμε και λίγη θάλασσα και στην Αίγλη του Ζαππείου γιατί... Τι θα πει γιατί; Γιατί είναι η Αίγλη του Ζαππείου.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/everyday/modernlife/article/153894/kalokairi-sthn-athhna-100-peripoy-logoi-gia-na-meinoyme-edo.html
Πηγή: www.in2life.gr



Τα γραφικά της στενά, τα Αναφιώτικα, το Θησείο. Μπορεί να έχουν περισσότερους τουρίστες, ωστόσο είναι η ευκαιρία να εξασκήσεις και το Greek Kamaki. Οι αυγουστιάτικες βόλτες κάτω από την φωτισμένη Ακρόπολη, έχουν μια μοναδική μαγεία.



Οι ταράτσες...

Τα ψηλά κτίρια και το γκρίζο της πόλης καμιά φορά, μας κάνει να ξεχνάμε πόσο ωραία είναι η θέα της Αθήνας από ψηλά. Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης, ο Λυκαβηττός φεγγοβολούν και δίνουν άλλη νότα στον νυχτερινό ουρανό.

Το φεγγάρι...



Από το Σούνιο μέχρι την Ακρόπολη το καλοκαιρινό φεγγάρι είτε είναι πανσέληνος είτε όχι είναι μια μαγεία που όσες φορές και αν το δεις δεν το χορταίνεις.

Θερινό σινεμά...

Κι επειδή καλοκαίρι στην Αθήνα χωρίς ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τον ήχο χαμηλωμένο και τη μυρωδιά από το φρεσκοψημένο ποπ κορν να μπλέκεται με αυτήν του γιασεμιού δε γίνεται, τα βράδια πιάνουμε θέση στην ταράτσα του Σινέ Paris, για να χαζεύουμε περισσότερο τη φωτισμένη Ακρόπολη και λιγότερο την οθόνη, στην κολωνακιώτικη Αθηναία, γιατί αγαπάμε τη διάσημη τυρόπιτά της, στο Θησείο, για να απολαμβάνουμε σπιτικό γλυκό βύσσινο μαζί με την ταινία, στο Φλοίσβο για να μυρίζουμε και λίγη θάλασσα και στην Αίγλη του Ζαππείου για να βάλουμε λίγη "αιγλη" στην προβολή μας..

Καλό μας καλοκαίρι λοιπόν....

Keywords
Τυχαία Θέματα