Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Δρίτσα για τις προτεραιότητες του υπουργείου Ναυτιλίας

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου από αναλήψεως των καθηκόντων του,παραχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας παρουσιάζοντας λεπτομερώς τις μέχρι σήμερα δραστηριότητες του υπουργείου του, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο διευθυντής του mellon.gr δημοσιογράφος Βασίλης Λαζαρίδης έθεσε ευθέως στον υπουργό,την συμπεριφορά του Δήμαρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη πρός τον Λιμενάρχη Πόρου,Γιάννη Αθηναίο,υποβάλλοντας την πιό κάτω ερώτηση:

Κύριε υπουργέ,όταν ένας Λιμενάρχης

σέβεται και τηρεί τούς νόμους και απαιτεί τον σεβασμό τους από όλους εσείς ως επιβράβευση τον μεταθέτεται επειδή σας το ζητάει ο Δήμαρχος του τόπου ;
Γιά να γίνω πιό συγκεκριμένος ,αναφέρομαι στον Δήμαρχο Πόρου,ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να παρεμποδίσει τον Λιμενάρχη Πόρου να ασκήσει απρόσκοπτα τα καθήκοντά του, λέγοντας παντού ότι, ή εγώ(Δημητριάδης) θα φύγω ή ο Λιμενάρχης (Αθηναίος).
Ποιά είναι η θέση σας επαυτού κύριε υπουργέ;

Η απάντηση Δρίτσα ήταν η εξής :

Πράγματι κύριε Λαζαρίδη υπάρχουν κάποιες καταγγελίες του Δημάρχου Πόρου γιά τον Λιμενάρχη. Δεν υπάρχει όμως καμία περίπτωση να μετατεθεί ο συγκεκριμένος Λιμενάρχης από τον υπουργό.

Πηγή: mellon.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα