Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο νέο πρωινό του Mega;

«Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και το πόσο προστατευμένος θα μπορεί να νιώσει κάποιος ώστε να μπορέσει να είναι εαυτός του και να δώσει πράγματα σε οποιαδήποτε εκπομπή»

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μελετησέ το!», η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το μεσημέρι της Πέμπτης, επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από το Mega.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες της εκπομπής που ήθελαν τη γνωστή ηθοποιό να έχει δεχτεί πρόταση ώστε να είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα της ανανεωμένης πρωινής ζώνης στου καναλιού, μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ράνια Θρασκιά, είπε: «Η Μαίρη Συνατσάκη από όσο ξέρω έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, οπότε δεν νομίζω να τη δούμε στο Mega. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σας πω πολλά πράγματα... Όντως γίνονται συζητήσεις με το Mega, αλλά αυτές δεν αφορούν το πρωινό. Συζητάμε διάφορα, τα οποίο όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε και εφόσον τα πράγματα πάνε καλά. Δεν έχει να κάνει, όμως, με το πρωινό».

Όσο για το αν θα μπορούσε να κάνει πρωινή εκπομπή; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε: «Έχω πει και στο παρελθόν πως το πρωινό είναι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο παρουσίασης. Θέλει εμπειρία, πρέπει να 'χεις ψηθεί λίγο σε αυτό το πράγμα. Από την άλλη, οποιαδήποτε πρόταση μού γίνεται, ακόμα και αν αφορούσε το πρωινό, τη συζητάω πάντα. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αλλά και το πόσο προστατευμένος θα μπορεί να νιώσει κάποιος ώστε να μπορέσει να είναι εαυτός του και να δώσει πράγματα σε οποιαδήποτε εκπομπή. Δεν θα έλεγα ποτέ εξ ορισμού “όχι”, αλλά όντως το πρωινό θεωρώ ότι είναι δύσκολο κομμάτι παρουσίασης, αρκετά απαιτητικό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1: «Δεν έχουμε ακόμα επίσημη ενημέρωση για το τι θα γίνει του χρόνου στον ΑΝΤ1. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εγώ εκεί έχω σχέσεις που ξεπερνούν το καθαρά επαγγελματικό επίπεδο. Έχω γίνει φίλη με τους ανθρώπους, δυο χρόνια τώρα με το Dancing ως χορεύτρια και ως παρουσιάστρια των green room. Σίγουρα οι σχέσεις είναι καθαρά παραπάνω από επαγγελματικές, αλλά επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε».

Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα