Η Μαρία Σολωμού πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Mega!

Τέσσερα χρόνια μετά τον τελευταίο πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίας Σολωμού στην ελληνική τηλεόραση, στην «Ονειροπαγίδα» του Αnt1, η ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη για χάρη του Mega.

Η Σολωμού θα είναι η κεντρική ηρωίδα της νέας κωμικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού «Μάνα εξ ουρανού» που αναμένεται να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν.

Η ιστορία της σειράς στήνεται γύρω από τις περιπέτειες μιας εργαζόμενης συζύγου και μητέρας δύο αγοριών που προσπαθεί

ν' αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και των διαφορετικών ρόλων που έχει αναλάβει.

Πρόκειται δηλαδή να αποτυπώνει τους προβληματισμούς, τα άγχη αλλά και τα ευτράπελα που βιώνει μια σύγχρονη γυναίκα, στοιχεία δοσμένα μένα από ένα χιουμοριστικό πρίσμα.

Αν και η συμμετοχή της Μαρίας Σολωμού στην παραγωγή είναι δεδομένη, δεν ισχύει το ίδιο και για το υπόλοιπο καστ που ακόμα αναζητείται.

Ετσι, οι υπεύθυνοι του Mega είναι την περίοδο αυτή σε συζητήσεις με διάφορους ηθοποιούς προκειμένου να βρουν αυτούς που θα ενσαρκώσουν τον σύζυγο της πρωταγωνίστριας, τα δυο τους παιδιά και την αδελφή της, χαρακτήρες που θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στην εξέλιξη της ιστορίας.

Παράλληλα, αναζητούνται και τα πρόσωπα για τους περιφερειακούς ρόλους, όπως αυτών των φίλων και των μητέρων συμμαθητών των παιδιών που θα κάνουν guest εμφανίσεις στη διάρκεια της σεζόν.

Το σενάριο του «Μάνα εξ ουρανού» υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς, ο οποίος εμφανίζεται ξανά έπειτα από απουσία αρκετών χρόνων, μιας και οι τελευταίες του δουλειές ήταν οι σειρές «Singles» (2004-2008) και «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» (2010-2011).

Αμφότερες είχαν προβληθεί από το Mega και στο καστ τους συμμετείχε η Σολωμού. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ανδρέας Μορφονιός, ιθύνων νους για αρκετές επιτυχίες του καναλιού της Μεσογείων, όπως τα «Ευτυχισμένοι μαζί» (2008), «Κλινική περίπτωση» (2011) και «Το σπίτι της Εμμας» (2013).

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά τις 15 Αυγούστου δεδομένου ότι η πρεμιέρα του σήριαλ υπολογίζεται να γίνει από τον Οκτώβρη, με τα επεισόδιά της να προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα και να έχουν διάρκεια 35 λεπτά.

Μέχρι τότε το κοινό έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει και να ξαναθυμάται τους περασμένους ρόλους της πρωταγωνίστριας, αφού προβάλλονται καθημερινά σε επανάληψη και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα.

Ετσι, κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή στο Mega παίζουν οι «Singles» στις 16.40, ενώ μία ώρα αργότερα στον Αnt1 υπάρχει η προβολή της «Ονειροπαγίδας», παραγωγής 2010-2011.

Παράλληλα, μεταδίδονται και επεισόδια άλλων σειρών όπου έχει κάνει στο παρελθόν guest εμφανίσεις η Σολωμού, όπως τα «Κόκκινο δωμάτιο», «Safe sex» και «LAPD», όλα από το Mega.

Keywords
Αναζητήσεις
κοκκινο δωματιο η ιστορια με την σολωμου
Τυχαία Θέματα