Η κρυφή ατζέντα της συνάντησης Σαμαρά - Βενιζέλου

Το κυρίαρχο θέμα για το οποίο αναμένεται να συζητήσουν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των οικονομικών με τις ρυθμίσεις για τις δόσεις και τα "κόκκινα" δάνεια μετά τη δυσαρέσκεια που εκφράστηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς των αρμόδιων υπουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr

στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει και μία κρυφή ατζέντα με τρία επιμέρους θέματα τα οποία αναμένεται να συζητηθούν.

Το πρώτο θέμα που θα τεθεί είναι οι εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η διαδικασία ανεύρεσης των 180 βουλευτών που απαιτούνται. Όλα αυτά τη στιγμή που σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη 4-5 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν προσεγγιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το δεύτερο είναι οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις που προκύπτουν συνεχώς ανάμεσα σε βουλευτές και στελέχη των δύο κομμάτων οι οποίες πολλές φορές γίνονται θέμα σε πρωινές εκπομπές και δελτία ειδήσεων

Τρίτο και τελευταίο είναι το ζήτημα της Τουρκίας και της δραστηριότητάς της στην κυπριακή ΑΟΖ καθώς και την αντίδραση που πρέπει να έχει η Ελλάδα απέναντι στη γειτονική χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Μυστική δημοσκόπηση για τη ΝΔ στη Β' Αθήνας

"Κλείδωσε" η υποψηφιότητα Δαββέτα με την ΝΔ στην Κέρκυρα

Στα γενέθλια της ΟΝΝΕΔ ο Αντώνης Σαμαράς

Στα κόκκινα με μαύρο δαντελένιο μπουστάκι η Όλγα Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Τραγικό! "Ντου" φοιτητών στο γραφείο του Φορτσάκη!

Ανδρέας Λυκουρέντζος: "Όλων μας τα τηλέφωνα παρακολουθούνται!"

Keywords
Τυχαία Θέματα