Η γκρίνια της γυναίκας του τον οδήγησε στο...

Η γκρίνια της γυναίκας του, τον έστειλε στο χρυσό. Συγκεκριμένα Ένας άντρας που δεν άντεξε την γκρίνια της συζύγου έφυγε από το σπίτι για να κάνει μια βόλτα και «έπεσε» πάνω... σε ένα κομμάτι χρυσού 2,4 κιλών!

Όταν σταμάτησε το κάπνισμα, άρχισε να «πιάνεται», και η γυναίκα του τον συμβούλευσε να φύγει από το σπίτι και να πάει να πάρει λίγο καθαρό αέρα.

Πρόκειται για τον 42χρονο ερασιτέχνη χρυσοθήρα Μικ Μπράουν, ο οποίος, για να περνά τον καιρό του, συνήθιζε να πηγαίνει στην περιοχή Γουέντερμπουν της Βικτώριας, που πριν 140 χρόνια φιλοξενούσε πολλά ορυχεία χρυσού.

Μην έχοντας

άλλη επιλογή, ο άνθρωπος «πήρε τα βουνά» και με τον ανιχνευτή του άρχισε να ψάχνει για χρυσό σε μια περιοχή που είχε πολλές φορές πάει στο παρελθόν μιας και του άρεσε το σπορ της χρυσοθηρίας. Λίγα λεπτά αργότερα και σε βάθος 15 εκατοστών, αντίκρισε ένα μεγάλο κομμάτι χρυσού η αξία του οποίου σήμερα στην αγορά ξεπερνά τις 135.000 δολάρια.

Ο 42χρονος ερασιτέχνης χρυσοθήρας Μικ Μπράουν, ο οποίος, για να περνά τον καιρό του, συνήθιζε να πηγαίνει στην περιοχή Γουέντερμπουν της Βικτώριας, που πριν 140 χρόνια φιλοξενούσε πολλά ορυχεία χρυσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα