Η Γιάννα Αγγελοπούλου έσβησε 58 κεριά μακριά από το "Greek Drama"

Του Διονύση Θανάσουλα, εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Αφησε πίσω της την κρίση και την Ελλάδα της μιζέριας η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, προκειμένου να γίνει μεγαλύτερη κατά έναν χρόνο στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη και όχι στην Αθήνα. Με σαμπάνιες των 5.000 ευρώ, γεύσεις της γαλλικής

γαστρονομίας, ατέλειωτα ψώνια και πανάκριβα δώρα, η Lady G θυμήθηκε τη luxury ζωή που έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ άλλωστε δεν θα μπορούσε, και να ήθελε, να γιορτάσει μεγαλοπρεπώς το γεγονός ότι κλείνει τα 58 της χρόνια.

Πριν από τρία χρόνια, μαζί με τον σύζυγό της, Θόδωρο Αγγελόπουλο, το ζεύγος Μπιλ και Μελίνα Δασκαλάκη και τον PR man Γιώργο Ντάβλα με τη σύζυγό του είχε γιορτάσει την ανάλογη ημέρα στον Αντώνη Ρέμο. Οπως ακούστηκε μάλιστα, άνθρωπος από το επιτελείο της είχε μεταβεί μερικές ώρες πριν στο μαγαζί για να ελέγξει την ποιότητα του σολομού που θα σερβιριζόταν στην εορτάζουσα!

ΠΟΥΡΑ VINTAGE. Καπνίζοντας τα αγαπημένα της πούρα και απολαμβάνοντας σαμπάνια Dom Perignon Vintage των 1.000 ευρώ το μπουκάλι στο πιο κεντρικό τραπέζι του «Διογένη», είχε διασκεδάσει με την ψυχή της, ενώ ο σύζυγός της, αλλά και η ίδια είχαν επιδοθεί σε έναν ατέλειωτο λουλουδοπόλεμο στον Αντώνη Ρέμο. Εκείνη τη βραδιά ο λογαριασμός φέρεται να ξεπέρασε τα 50.000 ευρώ, ενώ οι μετρ πήραν πουρμπουάρ 500 ευρώ!

Φέτος, με τη χώρα να βιώνει βαθιά ύφεση και την κ. Αγγελοπούλου να προωθεί μέχρι την περασμένη εβδομάδα το βιογραφικό της δράμα, η Αθήνα δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για μια τέτοια επέτειο. Ετσι επελέγη η Νέα Υόρκη, αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού εδώ και χρόνια, προς την οποία αναχώρησαν στις αρχές της εβδομάδας με το ιδιωτικό τους learjet. Η κ. Αγγελοπούλου λοιπόν άφησε πίσω της τη συνεχή προώθηση του βιβλίου της στην ελληνική περιφέρεια και στην Αθήνα και χαλάρωσε στη μητρόπολη του κόσμου. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέφτασαν σταδιακά μέχρι την Τετάρτη οι γιοι της, Παναγιώτης και Δημήτρης, αλλά και η κόρη της Καρολίνα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της, Βασίλη Αμβροσίου, που ταξίδεψαν από το Λονδίνο.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ. Καλεσμένοι στο δείπνο γενεθλίων της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου ήταν και το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, το οποίο διατηρεί στενότατη σχέση με την εορτάζουσα.

Και πώς να μη συμβαίνει αυτό, όταν η κ. Αγγελοπούλου είναι η Νο 2 χορηγός στο Clinton Global Initiative Foundation, όπου συμμετέχει και η ίδια ενεργά με ομιλίες σε διάφορα συνέδρια; Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο παρασκήνιο, η «σιδηρά κυρία» επιδόθηκε στο αγαπημένο της σπορ, το shopping therapy, στις καλύτερες μπουτίκ της 5ης Λεωφόρου, ενόψει Χριστουγέννων. Αλλωστε, όταν πηγαίνει εκεί, την περιμένουν πώς και πώς οι υπεύθυνοι των διάσημων οίκων για πριβέ παρουσιάσεις των haute couture μοντέλων, τα οποία φοράει αποκλειστικά η κ. Αγγελοπούλου. Το δείπνο για τα γενέθλιά της δόθηκε -σύμφωνα με όσα διέρρευσαν- την Πέμπτη σε ένα από τα πιο γνωστά και ακριβά εστιατόρια της Νέας Υόρκης. Οι φήμες κάνουν λόγο για το περίφημο «Le Bernardin», που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, αν και το ευρύ περιβάλλον της εικάζει ότι υπήρχε άλλη μία επιλογή, το πασίγνωστο «Daniel», μεταξύ Madison και Park Avenue.

Σε μια βραδιά όπου ήταν -όπως το συνηθίζει άλλωστε- το κυρίαρχο πρόσωπο λόγω των γενεθλίων της, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου φέρεται να απόλαυσε απενοχοποιημένα την αγαπημένη της σαμπάνια, Armand De Brigniac (είναι η ακριβότερη στον κόσμο, με τιμές που ξεκινούν από 5.000 ευρώ), και εξαιρετικά κρασιά, όπως ένα Chateau Chablis των 3.000 ευρώ το μπουκάλι!

Ολα αυτά συνδυασμένα με εξαιρετικές γεύσεις της γαλλικής γαστρονομίας και έχοντας δίπλα της όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα, εκτός από τη μητέρα της, η οποία της ευχήθηκε τηλεφωνικά. Οπως το συνηθίζει, ο σύζυγός της, κ. Θόδωρος Αγγελόπουλος, φρόντισε και αυτή τη φορά να της κάνει δώρο ένα πανάκριβο κόσμημα, επιλέγοντας ανάμεσα στους οίκους Tiffany ή Van Cleef & Arpels, που τυγχάνουν οι αγαπημένοι της. Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν ήταν δαχτυλίδι, όπως αυτό με το τεράστιο λευκό διαμάντι των 30 καρατίων που κοσμεί μόνιμα το δεξί της χέρι, περιδέραιο ή κάτι άλλο.

Η κυρία Αγγελοπούλου ήταν σε πολύ καλή διάθεση και συνομίλησε εκτενώς με το ζεύγος Κλίντον, όπως έκανε και ο σύζυγός της, ενώ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που είχε μαζί της και τα παιδιά της. Οι φήμες λένε ότι έσβησε και μια μικρή τούρτα μέσα σε ευχές και χαμόγελα από τους παρισταμένους, σε μια βραδιά που έκλεισε λίγο μετά τη μία το βράδυ. Το ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αύριο ή, το αργότερο, τη Δευτέρα, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες πριν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του.

Χριστούγεννα στο Γκστάαντ

Η «σιδηρά κυρία» θα γιορτάσει, όπως κάθε χρονιά, τη γέννηση του Θεανθρώπου στο σαλέ που διαθέτει στο διάσημο χειμερινό θέρετρο Γκστάαντ. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ξύλινη κατοικία, με εκπληκτική θέα στο γραφικό χωριουδάκι, στην οποία φτάνει κάποιος από τον δρόμο που φέρει το όνομα της κ. Αγγελοπούλου! Η ίδια κυκλοφορεί στον κεντρικό δρόμο του χωριού φορώντας πανάκριβες μακριές γούνες, με ασορτί σκούφο και μπότες, χαμογελώντας σε όσους τη χαιρετάνε. Εκεί μαζί με τον σύζυγό της, τα παιδιά τους και πιθανότατα κάποιους πολύ στενούς φίλους τους θα επιδοθεί στο αγαπημένο της σκι και θα δειπνήσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ένα από τα δύο καλύτερα τραπέζια του «Gstaad Palace».

Keywords
greek, drama, αγγελοπουλος, κερια, μακρια, Θόδωρος Αγγελόπουλος, παραπολιτικα, ελλαδα, νέα, αθηνα, lady, vintage, δραμα, global, initiative, avenue, tiffany, εκκρεμότητες, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, gstaad, βιογραφικο, χριστουγεννιατικες βιτρινες, δωρο χριστουγεννων, Κορμός Χριστουγέννων, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Καλή Χρονιά, χειμερινοι προορισμοι, Ημέρα της μητέρας, γιωργος αγγελοπουλος, παραπολιτικα, μποτες, δωρα, ευχες, λονδινο, μητερα, υφεση, φημες, φημες λενε, ανθρωπος, ασορτι, βραδια, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γινει, γκστααντ, δευτερα, δοθηκε, δωρο, εγινε, ευρω, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενεργα, εστιατορια, εφημεριδα, ζευγος, ζωη, ιδια, θεα, κυρια, κοσμημα, κρασια, λογο, νεα υορκη, ονομα, παιδια, πεμπτη, περιβαλλον, ποιοτητα, πουρα, ψυχη, σαλε, συζυγο, τουρτα, τρια, φτανει, φορα, χερι, ψωνια, ωρες, avenue, δαχτυλιδι, δημητρης, γευσεις, global, γουνες, χωρα, ιδιαιτερα, initiative, καρδια, lady, λευκο, πληροφοριες, tiffany, vintage, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα