Η εξομολόγηση της Τριερβελέρ για όσα έζησε

Τα «άπλυτα» του Φρανσουά Ολαντ στη φόρα βγάζει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ στο βιβλίο της, με τίτλο «Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή».

Το βιβλίο κυκλοφορεί σήμερα αλλά μερικά αποσπάσματά του αποκάλυψε χθες το εβδομαδιαίο περιοδικό Παρί Ματς.

Σε ένα από τα αποσπάσματα αυτά η κυρία Τριερβελέρ, αναφέρεται στο πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.



«Η είδηση Ζουλί Γκαγέ είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. [...] Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά (...) Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα. Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου», γράφει η Τριερβελέρ.

Σε άλλο απόσπασμα, η Τριερβελέρ αναφέρεται στις αντιδράσεις του Φρανσουά Ολάντ όταν πληροφορήθηκε, το 2011, τη σύλληψη στη Νέα Υόρκη. του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν.

Σε άλλο απόσπασμα αναφέρεται στη ζήλεια της Μισέλ Ομπάμα (γράφει «χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική ζηλιάρα») όταν ο Αμερικανός πρόεδρος φωτογραφιζόταν με την πρωθυπουργό της Δανίας στη διάρκεια της κηδείας του Νέλσον Μαντέλα.

Στο τελευταίο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε χθες, περιγράφει μια ξαφνική έφοδο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συζύγου του Γάλλου προέδρου, σε εστιάτοριο στη διάρκεια ενός τετ-α-τετ της μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα