Η εκπομπή της Ελένης "έσφαξε" κομψά την Κορομηλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εννοείται πως το πρώτο θέμα συζητήσης στις σημερινές εκπομπές ήταν η πρεμιέρα του "Just the two of us". Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, παρακολούθησαν και εκείνοι το show και έκαναν τα δικά τους σχόλια..

«Ήταν αριστούργημα. Είναι φοβερός και ήταν και πολύ όμορφος! Ήταν χαρά μου που τον έβλεπα χθες στο πρόγραμμα! Θα έλειπε πολύ αν δεν ήταν εκεί», είπε η παρουσιάστρια για τον Γιώργο Θεοφάνους και ο Γρηγόρης δήλωσε: «ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο μόνος που κατάλαβε ακριβώς

τι πρέπει να πει! Και η κυρία Κορομηλά νομίζω ότι δεν μπόρεσε να αποβάλλει το μικρόβιο της παρουσιάστριας. Δεν κατάλαβε ότι ήταν σε μια κριτική επιτροπή. Μίλαγε πολύ περισσότερο απ' ότι επιβάλλεται. Ήταν υπερβολικό, σε σημείο που ένιωθα πως η Ζέτα αισθανόταν κάπως άβολα! Πιστεύω ότι επειδή ήταν η πρώτη φορά, θα το βρούνε».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δήλωσε για το σκίσιμο στο πόδι της Ρούλας Κορομηλά, «ήταν όπως με την Jolie. Έβγαζε κάτι αστείο και λίγο απελπισμένο».

Και η Ελένη είπε για το μακιγιάζ της Ρούλας: «ήταν λες και επρόκειτο για τις δυνάμεις του καλού και του κακού. Η Ζέτα ήταν πολύ γλυκιά, και η Ρούλα λίγο έντονη!»

Δείτε το βίντεο στο apospasma.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα