Η Εφορία φορολογεί την αποζημίωση για 19χρονο νεκρό Πεζοναύτη!

Είσαι 19 χρόνων. Πας να υπηρετήσεις την Πατρίδα. Εθελοντής πρασινοσκούφης Πεζοναύτης. Και σκοτώνεσαι σε άσκηση της Μονάδος σου, δηλ. κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος προς την Πατρίδα.

Η Πατρίδα με απόφαση του τότε Υπουργού Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου σε τιμά με την ανώτερη τιμητική διάκριση που δίδεται σε στρατιωτικό εν καιρώ ειρήνης. Το Μετάλλιό σου μάλιστα το αποθέτει, μέσα στην Εκκλησία, πάνω στο φέρετρό σου κατά την εξώδειο ακολουθία, η Ηγεσία του ΓΕΣ!

Ο Στρατός,

σε χρόνο – ρεκόρ, δίδει ένα ποσό, 13.000 ευρώ, έναντι της συνολικής αποζημιώσεως των 113.000 ευρώ, που θα λάβει η οικογένειά του από την Πολιτεία, για τις πρώτες ανάγκες της.

Και έρχεται τώρα η ... «άλλη Πατρίδα» και αποφασίζει τα εξής:

- Η Εφορία ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ και κατακρατεί από τις 13.000 ευρώ, τις 3.000 ευρώ!!!

- Η ΔΕΗ ειδοποιεί την οικογένεια ότι τώρα που σκοτώθηκε το 19χρονο παλληκάρι, η οικογένεια δεν έχει πλέον τρία τέκνα, άρα δεν θεωρείται πολύτεκνη, άρα της ΚΟΒΟΥΝ το κοινωνικό (φτηνότερο) τιμολόγιο!

Αυτά τα πρωτόγνωρα κατήγγειλε χθες με επιστολή της στην "Patras Time" η αδελφή του πεσόντα κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος προς την Πατρίδα 19χρονου Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου! Και δεν αμφισβητούνται.

Τελικώς, φαίνεται ότι αυτή η χώρα, που εν γνώση μου δεν την αποκαλώ «Οίκο Ανοχής», γιατί εκεί επικρατεί υποδειγματική τάξη και πειθαρχία χάρη στην "Κυρία", ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Κάποιος υπεύθυνος ΑΚΟΥΕΙ;

Κάποιος υπεύθυνος ΔΙΑΒΑΖΕΙ;

Κάποιος υπεύθυνος έχει ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ;

Ή μήπως ΟΛΟΙ οι αρμόδιοι, με ή χωρίς εισαγωγικά, ασχολούνται μόνο με τις προσθαφαιρέσεις των κουκιών-βουλευτών για να δουν αν θα συγκεντρώσουν ή όχι τους 180 βουλευτές, για να εκλεγεί πρόεδρος ή θα πάμε σε εκλογές; Απαντήστε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Κύριοι!


Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Keywords
Τυχαία Θέματα