Η αποκάλυψη του Κόκλα για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του!

Μπορεί να τρέχει όλη μέρα για γυρίσματα στη “Μοντέρνα οικογένεια” του MEGA και το βράδυ στο θέατρο, στην πιο πολυσυζητημένη παράσταση των τελευταίων χρόνων “Άντρες έτοιμοι για όλα”, αλλά ο Κώστας Κόκλας έχει αυτόν το μαγικό τρόπο να αντιμετωπίζει όλα όσα του συμβαίνουν με μια απίστευτη στωικότητα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει στο YOU και τη Τίνα Μεσσαροπούλου για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του και τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του…

Πώς είναι η σχέση σας

με την πρώην σύζυγό σας, Κατερίνα Σούλη;
Έχουμε πολύ καλή σχέση, γιατί είναι ένα κομμάτι της ζωής μου.

Αλήθεια, πώς πετυχαίνει κανείς μια πάρα πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό του;
Η σχέση δοκιμάζεται κάθε μέρα ακόμα κι αν έχεις χωρίσει, δεν είναι κάτι που τελειώνει, θέλει δουλειά. Υπάρχει παιδί άρα υπάρχει και σχέση. Οι άνθρωποι που έχουν παιδί έχουν έναν άλλου είδους δεσμό, πολύ ιδιαίτερο που είναι το δέσιμο των γονιών. Η σχέση αυτή είναι αξεπέραστη και δύσκολα μπορείς να την παραβλέψεις και να μην είσαι συνεπής.

Ήταν δύσκολο διαζύγιο;
Όχι καθόλου. Με την Κατερίνα γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, έχουμε περάσει πολλά ωραία πράγματα μαζί και δύσκολα, έχουμε δεθεί πολύ και στην ουσία πάντα θα είμαστε μαζί, όχι πλέον σαν ζευγάρι, αλλά θα νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Και πόσω μάλλον από τη στιγμή που πάντα στη ζωή μας θα υπάρχει ο Δημήτρης.

Διαβάστε ακόμα:

Η απονομή του πλατινένιου του δίσκου του Γεωργαντά (ΦΩΤΟ)

Η Τόνια Σωτηροπούλου το παραδέχτηκε: "Τον Αλέξη τον αγαπώ"! (ΦΩΤΟ)

Ποια θα είναι η νονά της κόρης Ρέμου- Μπόσνιακ!

H Συνατσάκη με την Παπαδημητρίου θα παρουσιάσουν τελικά την Eurovision

Το ταξίδι της Eυαγγελίας Αραβανή (ΦΩΤΟ)

H Συνατσάκη με την Παπαδημητρίου θα παρουσιάσουν τελικά την Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα