Όλοι μαζί και ο ...Ολάντ χώρια (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που οι υπόλοιποι ηγέτες που συμμετέχουν στην πρώτη ημέρα (Πέμπτη) των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ συνομιλούν και ανταλλάσσουν απόψεις, ο Γάλλος Πρόεδρος εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες να κάθεται μόνος του.

Ο λόγος; Το βιβλίο-βόμβα της πρώην ερωμένης του, Βαλερί Τριερβελέρ, έχει μόλις κυκλοφορήσει και τα όσα γράφει για τον Ολάντ είναι το λιγότερο αρνητικά. Η πρώην πρώτη κυρία αποκαλύπτει τις αδυναμίες του Ολάντ, την αγάπη του στην πολυτέλεια, αλλά και το

παρασκήνιο του χωρισμού τους.

Μεταξύ άλλων η Τριερβελέρ υποστηρίζει ότι ο Ολάντ αποκαλεί τους φτωχούς "ξεδοντιάρηδες" και είναι πολύ "υπερήφανος για το ευφυολόγημά του".

Τα νέα για το βιβλίο έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και τα σχόλια για τον Ολάντ είναι όπως ήταν αναμενόμενο από αρνητικά μέχρι ειρωνικά.

Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει ενοχλητικά βλέμματα ή αδιάκριτες ερωτήσεις επιλέγει να μείνει μόνος του...Χώρια από όλους!

Σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας απάντησε στην πρώην σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ.

"Είμαι στην υπηρεσία των φτωχότερων, αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μου" είπε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Νιούπορτ της Ουαλίας.

Ο Ολάντ ζήτησε επίσης, με αυστηρό ύφος, σεβασμό για το προεδρικό αξίωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα