Η αντιτρομοκρατική στη Φαρκαδόνα των Τρικάλων

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής έφτασε πριν από λίγο στη Φαρκαδόνα Τρικάλων όπου το μεσημέρι σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δεν αποκλείουν να έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον Παλαιοκώστα ή με τους ληστές του Διστόμου. Μάλιστα, στο σενάριο "Παλαιοκώστα" οδηγούνται από το γεγονός ότι ο σωματότυπος ενός εκ των δραστών μοιάζει με αυτόν του κακοποιού.

Το

Video από τις κάμερες της τράπεζας έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών. Επίσης μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή του νομού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους με περούκες, καπέλα και γυαλιά, ενώ η λεία τους ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι, πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή Φαρκαδόνα των Τρικάλων, όταν τρεις άνδρες λήστεψαν υποκατάστημα τράπεζας με την απειλή των όπλων.

Ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν μέσα στη τράπεζα και κατάφεραν να αφαιρέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ.

Οι τρεις ληστές αφού έβαλαν τα χρήματα σε σάκο έφυγαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο τρόπος που έγινε η ληστεία θυμίζει «Παλαιοκώστα» έκανε την αστυνομία να ερευνά κάθε πιθανή σύνδεση τους με εκείνον.

Στην αστυνομία Τρικάλων σήμανε αμέσως συναγερμός και στήθηκαν μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα