Η Ryanair εγκαταστάθηκε στην Αθήνα

Τη βάση της στην Αθήνα, που είναι η τρίτη κατά σειρά στην Ελλάδα, εγκαινίασε την Τρίτη η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, η οποία εκτέλεσε την πρώτη πτήση-από τις έξι νέες- προς την Πάφο.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

ο αερομεταφορέας θα διαθέτει δύο αεροσκάφη, εκτελώντας νέες πτήσεις προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη.

Εκπρόσωποι του αεροδρομίου της Αθήνας καλωσορίζοντας την Ryanair έδωσαν έμφαση στην συνεχιζόμενη ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης της πρωτεύουσας τους τελευταίους μήνες, τονίζοντας ότι εταιρείες όπως η Ryanair συμβάλουν θετικά σε αυτό το σκοπό. Οι εκπρόσωποι της Ryanair ευχαρίστησαν τον αερολιμένα για τη συνεργασία, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές και την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.

Η αεροπορική, που θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα την λειτουργία της ελληνικής έκδοσης της ιστοσελίδας της, διαθέτει από σήμερα έως τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου 100.000 εισιτήρια στην τιμή των 19,99 ευρώ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα