Γιώργος Λιάγκας: ''Ξεφτίλας ο Λιάπης, δικαιώνεται ο Σφακιανάκης''

Σήμερα στο Πρωινό, η είδηση για τον πρώην Υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη που συνελήφθη για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητό του, έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, όπως φυσικά και κάθε Έλληνα πολίτη, που σέβεται και αγαπά αυτή την χώρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, καθώς σχολίαζαν on air, το σχετικό θέμα, είπε: «Με όλα αυτά δικαιώνεται ο Νότης Σφακιανάκης, είναι μάγκας» και συνέχισε εκνευρισμένος: «Εγώ δηλαδή είμαι μ@κ@κ@ς

και όλοι οι Έλληνες πολίτες που πληρώσαμε τα τέλη κυκλοφορίας;» και συνέχισε λέγοντας: «Είναι αλήτης ο Λιάπης, γιατί πρόκειται για κορυφαίο πολιτικό στέλεχος» και πρόσθεσε: «Εγώ θα ντρεπόμουν, να πάω μέχρι και στο περίπτερο» και τόνισε: «Είναι ξεφτίλας! 2.000 ευρώ για το μπουφάν που φοράει είχε λεφτά για τις πινακίδες δεν είχε».

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως, δεν στάθηκε μόνο εκεί, συνέχισε να λέει ότι δικαιώνεται ο Σφακιανάκης και με αυτά που ακούει ο κόσμος στρέφεται προς την Χρυσή Αυγή, όχι, γιατί την πιστεύει, αλλά γιατί δεν έχει άλλη επιλογή και τόνισε ότι δεν στηρίζει αυτό το κόμμα.

Ακούγοντας, τον αιχμηρό του λόγο, όσον αφορά την πολιτική σκηνή του τόπου μας, η παρέα του Πρωινού, του πρότεινε να κατέβει στην πολιτική, με τον Λιάγκα να απαντάει: «Δεν πειράζει υπάρχουν κάποιοι καλύτεροι από εμένα. Τι να κάνουμε;».

Λέτε να το ξανασκεφτεί ο Γιώργος Λιάγκας; Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά αν το αποφασίσει, γιατί στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα