Γιώργος Κύρτσος: "Η κυβέρνηση είναι σε δύσκολη θέση" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς έχει υπογράψει περισσότερα από αυτά που έχει εφαρμόσει δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ντράγκι ότι σε αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα μείωσης του ελληνικού χρέους ή αναδιάρθρωσης του, είπε πως "αποτελεί

μήνυμα αυστηροποίησης το προχωρήστε σε μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές".


Σε ό,τι αφορά το τελεσίγραφο της τρόικας που ζητά αλλαγές στις 100 δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα ο κ. Κύρτσος εκτίμησε πως "η κυβέρνηση δεν θα πάει σε νέα ρύθμιση στη Βουλή για το θέμα", ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση παίρνει ορισμένα σωστά μέτρα αλλά τα εφαρμόζει με λάθος τρόπο.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναγκαστεί η κυβέρνηση να ανοίξει το ασφαλιστικό στο οποίο όπως είπε- έχει προγραμματιστεί μείωση επικουρικών και εφάπαξ και στη συνέχεια μειώσεις στις κύριες συντάξεις.


Σημείωσε πως υπεύθυνοι για την κατάσταση στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν είναι μόνο οι δανειστές μας αλλά και οι πολιτικοί μας που πάνε και υπογράφουν… ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνει υποσχέσεις όπως επαναφορά 13ης σύνταξης … κάτι που δεν θα γίνει ποτέ…

Keywords
Τυχαία Θέματα