Γιατί ο Γιώργος Χρανιώτης απείχε εφτά μήνες από το σεξ;

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή του ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Μέσα από τα δικά του βιώματα μας δίνει να καταλάβουμε ότι κάθε πετυχημένος άνθρωπος περνάει διάφορες δυσκολίες στη ζωή του, αφού δεν μπορεί όλα να είναι πάντα ρόδινα.

«Έχω περάσει κατάθλιψη. Σε ψυχολόγο-ψυχίατρο, όμως, έχω πάει μόνο δύο φορές στη ζωή μου», αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη που ένιωσε να διαχειριστεί τον εαυτό του: «Έπρεπε να διαχειριστώ το είναι μου. Είχαν μαζευτεί πολλά μέσα μου. Δεν ήμουν όμως τυπικός. Έχω πολλούς φίλους και μπορώ να στηρίζομαι σε αυτούς. Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πηγαίνει σε ειδικούς δεν μοιράζεται με κοντινούς του ανθρώπους τα πράγματα που εξομολογείται στον ψυχολόγο. Εγώ πάντα μιλούσα στους φίλους μου. “Γδυνόμουν” τελείως. Τα έλεγα όλα μάλλον γιατί ποτέ δεν ενδιέφερε ιδιαίτερα να παρεξηγηθώ. Σε ανθρώπους που θεωρώ πολύ κοντινούς μου τους δίνω κάθε δικαίωμα να με “παρεξηγήσουν”».

Παράλληλα εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα τον λόγο που τον οδήγησε στο να απέχει από το σεξ για εφτά μήνες: «Αισθανόμουν όλο το σώμα μου νεκρό, παγωμένο. Δεν μπορούσα να μπω καν στη διαδικασία να φλερτάρω. Πενθούσα. Ευτυχώς ο χρόνος είναι θεραπευτικός».

Τέλος, εξομολογήθηκε πως η δερματική πάθηση που έχει, η ψωρίαση, δεν τον έχει επηρεάσει στον τρόπο ζωής του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν με έχει επηρεάσει ιδιαίτερα αν εξαιρέσεις φυσικά τις επισκέψεις στο δερματολόγο. Είναι σαν να ανακαλύπτεις ότι έχεις ένα τατουάζ πάνω σου το οποίο, όταν μεγαλώνει, σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις να προβληματίζεται. Όταν παραμένει στα ίδια επίπεδα, κατά κάποιον τρόπο είναι έως και καλλιτεχνικό. Δεν μου αρέσει να λέω ότι έχω συμβιβαστεί με την ψωρίαση, αλλά νομίζω ότι μπορώ να πω πλέον πως χαίρομαι που την έχω. Μου δείχνει τι κάνω σωστά και όχι στη ζωή μου. Όταν φουντώνει, σημαίνει ότι κάτι κάπου κάνω λάθος. Τις περιόδους που βλέπω τους αγκώνες μου και τα γόνατα να είναι σε ομαλά επίπεδα ή το σημάδι να τείνει να εξαφανιστεί, σκέφτομαι «Μπράβο, George τα πας καλά μέσα σου».Τέλος, εξομολογήθηκε πως η δερματική πάθηση που έχει, η ψωρίαση, δεν τον έχει επηρεάσει στον τρόπο ζωής του αναφέροντας

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την απίστευτη ομοιότητα του Γιάννη Βούρου με τον γιο του!

ΣΟΚ! Σκοτώθηκε γνωστή τραγουδίστρια στα 46 της χρόνια!

Ραλλία Χρηστίδου: "Η μεγαλύτερη μου εξάρτηση ήταν η..."

O Άρης Πλασκασοβίτης μιλάει για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα