Γιάννης Βαρδής: ''Τα ΜΜΕ είχαν τελειώσει τον πατέρα μου ξανά και ξανά''

Για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και πως την έζησε δίπλα του μιλάει ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ο Αντώνης Βαρδής ήταν πάντοτε για εκείνον το «παράδειγμά του».

«Με γαλούχησε σωστά και μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι σε πολλά πράγματα, στα οποία είχαμε αντίθετες απόψεις, ήταν αυτός που είχε δίκιο! Δεν έχω καμιά πικρία από τη σχέση μας. Είμαι από τους τυχερούς που πρόλαβαν να γεφυρώσουν το χάσμα με τους γονείς τους. Τα είχαμε λύσει όλα τα θέματα μας. Ήμουν καθαρός και ντόμπρος, όπως ήταν και εκείνος μαζί μου! Ήταν όλα καλά μεταξύ μας»!


Μίλησε

και για την γενναιότητα με την οποία ο Αντώνης Βαρδής αντιμετώπιζε την ασθένεια «Ενώ ζούσε αυτή την περιπέτεια, για μας νοιαζόταν. Ήθελε να είμαστε εμείς καλά. Ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά. Από την πρώτη φορά που πήγαμε στο νοσοκομείο και ενώ δεν ξέραμε τίποτα, πριν καν μας ανακοινώσουν κάτι, μας μίλησε για τα περιουσιακά του. Τον ρωτήσαμε: «Είναι δυνατόν να συζητάμε για τέτοια πράγματα αυτή τη στιγμή;». Και μας απάντησε: "Θέλω να είστε ήρεμοι. Ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά θα το δείξει ο χρόνος. Και θέλω να είστε προσεκτικοί, να προσέχετε ποιοι είναι γύρω σας!" Μέσα στον πόνο του και από τη στενοχώρια του νοιαζόταν για εμάς, όχι για τον εαυτό του. Για μας που θα άφηνε πίσω του. Μέχρι και το τέλος του».

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στη Real life και για τον τρόπο με τον οποίο «βιάστηκαν» τα ΜΜΕ να ανακοινώσουν την είδηση του θανάτου του πατέρα του, όσο εκείνος ακόμη έδεινε τη μάχη.

«Κάποια ΜΜΕ τον είχαν «τελειώσει» τον πατέρα μου ξανά και ξανά. Την τελευταία φορά, ευτυχώς για μένα, ήμουν δίπλα του. Το διάβασε σε site και ήταν δίπλα μου. Γελούσα. Η αδελφή μου δεν ήταν στο νοσοκομείο και φρίκαρε, αλλά με πήρε και της είπα ότι δεν ίσχυαν όσα είχαν βγει. Αμέσως «ανέβασα» κάτι στα social media για να ηρεμήσει ο κόσμος, οι φίλοι, οι συγγενείς μας… Το διαχειρίστηκα ψύχραιμα και σωστά, παρά την πικρία μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούνται ότι είναι δημοσιογράφοι και είναι «κίτρινοι» όσο δεν πάει. Διαβάζω ακόμα και σήμερα και γελάω».

Διαβάστε επίσης:

Το σημερινό συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του

Συντετριμμένος ο Γιάννης Βαρδής στην κηδεία του πατέρα του!

Keywords
Τυχαία Θέματα