Γάμος έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (ΦΩΤΟ)

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι την ησυχία της Ηρώδου του Αττικού διέκοψε μια νύφη και ένας γαμπρός. Στο σημείο του Μεγάρου Μαξίμου στο οποίο βρίσκονται μόνιμα δημοσιογράφοι, κάμεραμεν και φωτογράφοι, όλοι έμειναν άφωνοι όταν το ζευγάρι των νεονύμφων παρέα με ένα δικό τους φωτογράφο άρχισαν να παίρνουν πόζες ενώ τα κλικ του φωτογραφικού φακού ήταν απανωτά.

Επρόκειτο για ένα ζευγάρι που έκανε φωτογράφιση για τον γάμο του, κατά την τελευταία μόδα που θέλει τους νιόπαντρους να μη φωτογραφίζονται αμέσως μετά το μυστήριο,

αλλά να ντύνονται και να στολίζονται μερικές ημέρες μετά ακριβώς όπως στον γάμο προκειμένου να φωτογραφηθούν όπου και όπως τους αρέσει.

Το πρότζεκτ της συγκεκριμένης φωτογράφισης γάμου είχε να κάνει με τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας και μέσα στα άλλα το ζευγάρι θέλησε να φωτογραφηθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί τους καλοδέχτηκαν και συμμετείχαν και αυτοί στη φωτογράφιση. Αμέσως μετά το νεόνυμφο ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το μετρό του Συντάγματος για να συνεχιστεί σε άλλο σημείο της Αθήνας η φωτογράφηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα