Γαλάζιο «αντάρτικο» στην τρόικα;

Η σκληρή στάση της τρόικας, τα μηνύματα του Άσμουσεν και η απειλή για νέα μέτρα, φαίνεται ότι έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα γενικά τους κυβερνητικούς βουλευτές με πολλούς «γαλάζιους» να ζητούν από τον Σαμαρά να αντιδράσει άμεσα απέναντι στις απαιτήσεις που υπερβαίνουν τις δυνατότητες, κυρίως οικονομικές, των Ελλήνων.

Κυβερνητικοί βουλευτές δεν πείθονται ούτε και από τις διαβεβαιώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα στην Ελλάδα

και πλέον «ανοίγουν τα στόματα» με τους περισσότερους νεοδημοκράτες βουλευτές να ζητούν εδώ και τώρα να ξεκινήσει η απεμπλοκή από τους «υπαλλήλους της τρόικας» που στις περισσότερες των περιπτώσεων αποδεικνύονται σκληρότεροι ακόμη και από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του έχει ήδη συμφωνήσει με τον κυβερνητικό του εταίρο Ευάγγελο Βενιζέλο ότι η χώρα δεν αντέχει ούτε... μισό μέτρο ακόμη.

Τα μηνύματα στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ήδη φτάσει και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς μετά και την τελευταία συνάντησή της με τον κ. Σαμαρά η Κριστίν Λαγκάρντ έχει πειστεί πως η Ελλάδα πρωτίστως για πολιτικούς λόγους δεν μπορεί όχι μόνο να πάρει άλλα μέτρα αλλά θα πρέπει σταδιακά να αρχίσει να αποκαθιστά ένα μικρό μέρος των αδικιών, όπως άλλωστε έχει δεσμευτεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιχειρηματολογώντας υπέρ του πλεονάσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα