Φρικτό: Μουσουλμάνοι καίνε τους Χριστιανούς ζωντανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι επιθέσεις κατά των Χριστιανών στη Νιγηρία συνεχίζονται με αυξημένη βαρβαρότητα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, 50 Χριστιανοί κάηκαν ζωντανοί, ενώ περισσότεροι από εκατό σκοτώθηκαν σε επιθέσεις ισλαμιστών στην πολιτεία Plateau της Νιγηρίας.

Όπως επιβεβαιώνεται από τα πρακτορεία ειδήσεων, 50 μέλη της Εκκλησίας του Χριστού, προσπαθώντας να ξεφύγουν από την τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram που πραγματοποιούσε τις επιθέσεις, αναζήτησαν καταφύγιο στο σπίτι του πάστορά τους, όπου κάηκαν ζωντανοί.

''50 μέλη της εκκλησίας κάηκαν ζωντανοί σε ένα κτήριο της εκκλησίας, όπου κρύβονταν,

μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του πάστορα τους'' δήλωσε ο Dakholom, υπουργός και αντιπρόεδρος της Εκκλησίας του Χριστού στη Νιγηρία.

''Η Νιγηρία κοντεύει να γίνει χριστιανικό ικρίωμα, οι Boko Haram έχουν σκοτώσει βάναυσα εκατοντάδες Χριστιανούς, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών'' δήλωσε ο Jerry Dajkst ιδρυτής της αμερικανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης για διωκόμενους Χριστιανούς με την επωνυμία ''Open Door''.

Oι πολίτες της Νιγηρίας πιστεύουν πως οι επιθέσεις των τρομοκρατών συγκαλύπτονται από την κυβέρνηση, η οποία διατηρεί παθητική στάση σε όσα συμβαίνουν. Ο Ajo Pastor Oritsejafor , πρόεδρος της Χριστιανικής Ένωσης της Νιγηρίας , ζήτησε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων στη Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών να δηλώσει επίσημα την Boko Haram ως τρομοκρατική οργάνωση κατά της οποίας πρέπει να αγωνιστούμε σε διεθνές επίπεδο.

''Στη Νιγηρία , υπάρχουν ορισμένοι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές που πιστεύουν ότι η Νιγηρία πρέπει να είναι ένα ισλαμικό κράτος , η Boko Haram είναι το όργανο. Η Νιγηρία διαιρείται σε θρησκείες κατά την πλειοψηφία, τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ , δεν είναι δυνατόν να εξισλαμιστεί η Νιγηρία'' είπε ο πάστορας .

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα