Φρίκη: Προσέφερε τον εαυτό του ως θυσία στις... τίγρεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε ζωολογικό κήπο της Κίνας όταν ένας από τους υπαλλήλους μπήκε μέσα στο κλουβί με τις λευκές τίγρεις θέλοντας να προσφέρει τον εαυτό του ως τροφή σε αυτές, βελτιώνοντας σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με αυτό τον τρόπο το βιοτικό τους επίπεδο. Οι συνάδελφοί του τον έσωσαν τελευταία στιγμή, όταν οι τίγρεις ήταν έτοιμες να τον κατασπαράξουν μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων επισκεπτών του πάρκου.

Ο 27χρονος Yang Jinhai ξεκίνησε να δουλεύει στον ζωολογικό κήπο ως φύλακας, όντας ενθουσιασμένος αρχικά παρατηρούσε τα ζώα που βρίσκονταν γύρω του

και του δημιουργήθηκε μία αλλόκοτη επιθυμία. Όπως έγραψε στο facebook ήταν πολύ στεναχωρημένος που έβλεπε τις περήφανες λευκές τίγρεις να ζουν κάτω από συνθήκες αιχμαλωσίας μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον έτσι αποφάσισε να θυσιαστεί ο ίδιος, δίνοντας το σώμα του ως τροφή.

Σκαρφάλωσε λοιπόν πάνω από τον προστατευτικό φράκτη και πήδηξε μέσα στο κλουβί με τις πεινασμένες τίγρεις, πιστεύοντας ότι εκείνες θα του ορμήσουν αμέσως. Προς μεγάλη του απογοήτευση όμως οι τίγρεις ήταν πιο νευρικές και αμήχανες από εκείνον, με την θηλυκή τίγρη να τρέχει για να κρυφτεί.



Ο νεαρός άνδρας πάντως δεν πτοήθηκε από την αντίδραση των άγριων ζώων και άρχισε να τις προκαλεί, κάνοντας χειρονομίες και γκριμάτσες.

Τελικά, πέτυχε αυτό που ήθελε και η αρσενική τίγρης του επιτέθηκε από πίσω, αρπάζοντάς τον από τον λαιμό και σέρνοντάς τον προς το μέρος της, με τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου να κοιτάζουν έντρομοι.



Αμέσως επενέβησαν οι υπάλληλοι του κήπου και ακινητοποίησαν την τίγρη, κάνοντάς της μια ηρεμιστική ένεση. Ο νεαρός, γλίτωσε στο παρά τσακ από της… τίγρης τα δόντια, ενώ οι συγγενείς του δήλωσαν στις αρχές ότι εδώ και καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα