Φοβερά πράγματα!

Δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο το κλίμα στην ελληνική σκηνή ,το φθινόπωρο 2014. Για την ακρίβεια ,τέτοια μαύρα χάλια ,σαν τα σημερινά ,είχαμε χρόνια να ζήσουμε ,οι Ελληνες.

Με ανοικτές τις βαθιές πληγές στην εθνική οικονομία ,στην κοινωνία ,στις εγχώριες αγορές ,με τρομερές ευρωπαϊκές πρωτιές στην ανεργία και με την Τουρκία να «πολιορκεί» τη Θράκη και να απειλεί την Κύπρο με τα κανόνια της ,η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση ,από κοντά και άλλα κόμματα ,ανταλλάσσουν μεταξύ τους βαριές κατηγορίες και πολιτικές

ύβρεις και φθάνουν να λασπολογούν με αφάνταστη επιπολαιότητα και φοβερή εμπάθεια.

Ιχνος σοβαρότητας και καμία συναίσθηση της δραματικής εθνικής κατάστασης και των μεγάλων ζημιών που προκαλούν στον τόπο με τα καμώματα τους τα πολιτικά πρόσωπα ,που πρωταγωνιστούν στο κακό. Είναι τραγικό να διαπιστώνουν οι Ελληνες πολίτες ,ότι για μια ακόμη φορά , σε εξαιρετικά κρίσιμες ώρες για τον τόπο, αντί για υπεύθυνη πολιτική, ο πολιτικός κόσμος παράγει συνθήκες πολιτικής αστάθειας.

Και ήδη, οι συμπεριφορές των μονομάχων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να εντυπωσιάζουν την ευρωπαϊκή σκηνή και να εγείρουν ανησυχίες και ερωτήματα στους κόλπους των δανειστών της χώρας. Είναι στ’ αλήθεια απορίας άξιο το πώς μπορεί να σκέπτονται οι πολιτικές ηγεσίες σήμερα και τι μπορεί να περιμένουν ότι θα συμβεί στην Ελλάδα με τις εμπαθείς συμπεριφορές τους οι μονομάχοι της συμφοράς. Εως ότου λυθεί αυτή η απορία, η δραματική κατάσταση της χώρας θα επιδεινώνεται και η κοινωνία θα σταυροκοπιέται.

Keywords
Τυχαία Θέματα