Στα χαρακώματα Αλέξης Τσίπρας - Παναγιώτης Λαφαζάνης...

"Φωτιές" ανάβει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των συνεργασιών, των ανοιγμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προς άλλες πολιτικές δυνάμεις, αλλά και η ανάγκη να λάβει έγκαιρα ο ΣΥΡΙΖΑ όλα τα αναγκαία μέτρα,-ώστε να αντιμετωπίσει ενδεχόμενους εκβιασμούς της χρηματοδότησης της χώρας από τις αγορές όταν έρθει στην εξουσία-,βρίσκονται στο "μενού" της συνεδρίασης

της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι τόνοι ανεβαίνουν στο κατακόρυφο αφού οι διαφορετικές προσεγγίσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη διαμορφώνουν ένα σκηνικό τριβής και η εσωκομματική αντιπολίτευση δημιουργεί κλίμα ένταση στα "σπλάχνα του κόμματος".

Η πρώτη τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί, σχετίζεται με το θέμα των αγορών και τους μελλοντικούς χειρισμούς επ' αυτού μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. "Πρέπει να λάβουμε έγκαιρα όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς ενδεχόμενους εκβιασμούς στη χρηματοδότηση της χώρας και στη ρευστότητα των τραπεζών, προετοιμασμένοι για όλες τις δυνατές εναλλακτικές πιθανότητες και εκδοχές", ανέφερε μεταξύ άλλων το κείμενο συμβολής.

Η δεύτερη αφορά στις συμμαχίες, καθώς είναι αντίθετοι στη συνεργασία με δυνάμεις που "έχουν ευθύνες για ψήφιση και εφαρμογή μνημονίων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναφέρει το σενάριο της δραχμής ο Λαφαζάνης

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Το πρόσωπο του Λαφαζάνη ίσως κοσμεί το νέο χιλιάρικο"

Keywords
Τυχαία Θέματα