«Φορέστε μικρά σουτιέν!»

Έγινε διάσημη από την πολυετή συμμετοχή της στη σειρά Coronation Street και στη συνέχεια φρόντισε να μείνει στην επικαιρότητα επιδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία τις καμπύλες της.

Η Helen Flanagan είναι όμως μεγάλη καρδιά κι έτσι δεν διστάζει να μοιραστεί με τους αναγνώστες του περιοδικού FHM μικρές συμβουλές που θα απογειώσουν το σεξ απίλ.

Η 23χρονη ηθοποιός αποκάλυψε μικρά μυστικά πίσω από τη ζουμερή εμφάνισή της- δεν είναι τυχαίο πως αναδείχθηκε από το περιοδικό ως η πιο σέξι γυναίκα στη Βρετανία.

Όπως είπε στη συνέντευξή της, τα στενά ρούχα είναι πολύ καλή ιδέα- και ειδικά τα στενά εσώρουχα. « Είτε εσώρουχα κάπως… μικρά, είτε σουτιέν με ενίσχυση, αυτά είναι τα καλύτερα», είπε.

Τόνιζε πάντως πως είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να είναι ο εαυτός του, λέγοντας: «δεν είναι ποτέ σέξι να προσπαθείς να είσαι κάποιος που δεν είσαι».

Για τη Helen είναι εξίσου σημαντικό να δείχνει κανείς «φυσικός». «Δείχνεις καλύτερα αν δεν ξέρεις πως οι κάμερες είναι εκεί, απλά ξέχνα την ύπαρξή τους», λέει.

Μια ακόμα συμβουλή: αποφύγετε το ποτό! «Ντρέπομαι όταν με βλέπω στην τηλεόραση να έχω πιει ένα ποτό, γιατί βρίζω πολύ. Αυτό δεν είναι σέξι!», τόνισε.

Δείτε τις φωτογραφίες...

Keywords
Τυχαία Θέματα