Φήμες για εμπλοκή Χιώτη στο Mega

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί στο MEGΑ η συνεχής κατρακύλα του Δελτίου Ειδήσεων του καναλιού, το οποίο έπεσε ακόμη και στην τέταρτη θέση τις προηγούμενες ημέρες. Οπως γίνεται αντιληπτό, η κατάσταση αυτή ευνοεί ξεκάθαρα το Star Channel, το οποίο κερδίζει συνεχώς μερίδιο στην τηλεθέαση των ενημερωτικών δελτίων των 8 (πίσω από τον ΑΝΤ1, που έχει εδραιωθεί πλέον στην πρώτη θέση). Το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως η διαμόρφωση

των νέων ισορροπιών συμπίπτει χρονικά με ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο της τηλεοπτικής σεζόν, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για τα δεδομένα και της επόμενης. Ως εκ τούτου, όπως σας έχει ενημερώσει επανειλημμένως η στήλη, από τις αρχές του καλοκαιριού θα ξεκινήσουν τα επίσημα δοκιμαστικά αναφορικά με την υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου στο κεντρικό δελτίο.

Μεταξύ των άλλων, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι αλλαγές να επηρεάσουν ακόμη και τη θέση του διευθυντή ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί μια τέτοια απόφαση, ωστόσο είναι αλήθεια ότι σε ανύποπτο χρόνο ακούστηκε στη Μεσογείων το όνομα του στενού συνεργάτη του Σταύρου Ψυχάρη και διευθυντή του Βήμα FΜ, Βασίλη Χιώτη. Το αφεντικό του ΔΟΛ θα ήθελε να έχει λόγο στη διαμόρφωση του Δελτίου, κάτι που δεν έχει σήμερα.

ΔΑΝΕΙΟ. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι ζυμώσεις μεταξύ Βαρδινογιάννη, Ψυχάρη και Μπόμπολα για τις ανάγκες δανειοδότησης του καναλιού και τη νέα ΑΜΚ που βρίσκεται στα σκαριά. Το αφεντικό της Motor Oil είναι σαφώς σε θέση ισχύος μετά την επιτυχία του εγχειρήματος του STAR, ωστόσο η εξασφάλιση νέας δανειοδότησης από τον "Πήγασο" της οικογένειας Μπόμπολα και το κλείσιμο των σχετικών εκκρεμοτήτων ανακατεύουν την τράπουλα.

Οπως και να ‘χει, τα συνεχή βήματα προσέγγισης μεταξύ Βαρδή και Ψυχάρη συνεχίζονται (με φόντο εκτός των άλλων και τον νέο κύκλο συζήτησης που έχει ανοίξει για τη συγχώνευση MEGA-STAR), με τελευταίο παράδειγμα την κοινή παρουσία και των δύο στην εκδήλωση για την προσφορά των Αρχείων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, τα οποία διανέμει το "Βήμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα