Φιλανθρωπική βραδιά από τον όμιλο Τσαγκαράκη

Ο όμιλος GΤ Tsangarakis Group με ιδιαίτερη τιμή παραβρέθηκε αλλά και χορήγησε, μια βραδιά όπου η μουσική του Γιόχαν Στράους και η Βιεννέζικη ατμόσφαιρα, αναβίωσε, με σκοπό, να δοθεί στήριξη και αγάπη στο ίδρυμα «Φλόγα» που αφορά σε παιδιά με καρκίνο, αλλά και στο «Άσυλο του παιδιού της Θεσσαλονίκης».

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, Υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα, των Δήμων Αθήνας

και Βιέννης, ο Σύλλογος Ελλήνων που σπούδασαν στην Αυστρία σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γυναικών Θεσσαλονίκης – Μακεδονίας, παρουσίασαν στην αίθουσα Τερψιχόρη του Χίλτον την 30η χοροεσπερίδα Wien Ball in Athens.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η ομιλία της πρέσβειρας της Αυστρίας στην χώρα μας. Ντυμένη με μια υπέροχη μαύρη τουαλέτα και με μοναδικό κόσμημα ένα μαργαριταρένιο κολιέ η Melitta Schubert αναφέρθηκε στην συγκίνηση που έχει προκαλέσει στην ίδια, αλλά και στους πολίτες της χώρας της, η προσπάθεια επιβίωσης που δίνουν οι Έλληνες, καθώς η άφιξή της στην Αθήνα συνέπεσε με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως λαός, είναι καταπληκτικό όπως είπε, ότι διαθέτουμε την επιθυμία να συνεισφέρουμε για να βοηθήσουμε ιδρύματα που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη στήριξης και βοήθειας, καθώς ο σκοπός της συγκεκριμένης βραδιάς, παραδοσιακά είναι φιλανθρωπικός.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κύριος Κωνσταντίνος Κάτσικας, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Φοιτήσαντων εν Αυστρία (ΣΕΦΑ).

Σχεδόν ονειρικό το ξεκίνημα της βραδιάς όταν 20 ζευγάρια debutants ανέβηκαν στην σκηνή. Η μουσική επένδυση της βραδιάς είχε ανατεθεί στην κλασσική ορχήστρα Ellemis και Big Band Melody. Εντυπωσίασαν με την παρουσία τους οι Σοπράνο Μαρία Κόκκα, Ρένα Αθανασιάδου– Νομικού και Λυδία Αγγελοπούλου, οι οποίες ερμήνευσαν άριες από την «Νυχτερίδα» του Στράους καθώς και σολίστ του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Πρόεδρος Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης – Μακεδονίας, Καίτη Καψή, η Πρόεδρος του Ασύλου του παιδιού Θεσσαλονίκης, Μαρία Ευθυμιάδου, ο Πρέσβης Σωτήρης Βαρουξάκης με την σύζυγό του, ο διευθυντής της Λυρικής Σκηνής, Μύρωνας Μιχαηλίδης, o κ. Γιώργος Τσαγκαράκης, η Μαρία Πανά, η Νανά Παλαιτσάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του ομίλου GT Group, o Άκης Σακαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου GT Group, η Τάνια Νικολοπούλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου GT Group και πολύ άλλοι αξιόλογοι παρευρισκόμενοι.

Ο όμιλος GT, με έντονη κοινωνική ευαισθητοποίηση για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια και με έντονο το συναίσθημα ευθύνης για την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, τον μήνα Δεκέμβριο χορήγησε την βραδιά για τα 90 χρόνια από την γέννηση της Μαρίας Κάλλας με σκοπό την στήριξη του μουσείου και την διάδοση του σκοπού αυτού.

Στην φωτό η Νανά Παλαιτσάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του ομίλου GT Group, η κα Καίτη Καψή Πρόεδρος του Ασύλου του παιδιού Θεσσαλονίκης, ο κος Γιώργος Τσαγκαράκης Πρόεδρος του ομίλου GT Group και η κα Τάνια Νικολοπούλου , υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου GT Group

Ο κ.Τσαγκαράκης, με την Πρέσβειρα της Αυστρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα