Έβριζαν Ελληνίδα ηθοποιό στο facebook και στο δρόμο!

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2007 στο «κλειδί του παραδείσου» και από τότε έχει κάνει διάφορες εμφανίσεις στο «πόλεμο των άστρων», στο «Κάρμα» στα «κλεμμένα όνειρα» καθώς και στο "stick around" που καθιερώθηκε ως «κακιά».

Ο λόγος για την Κατερίνα Δημητρόγλου που με το υποκριτικό της ταλέντο έχει καταφέρει να πείσει τους τηλεθεατές τόσο που σχεδόν ταύτισαν το ρόλο με τη ζωή της!

Ο ρόλος της "κακιάς" φαίνεται πως επηρέασε πολλούς που παρακολουθούσαν τη σειρά...

«Πολλές φορές

στο facebook ή στο δρόμο με έβριζαν για τα "κακά" που κάνω και μου φώναζαν ότι είμαι απαράδεκτη. Στην αρχή δεν έδινα σημασία αλλά μετά αποφάσισα να απαντήσω και να εξηγήσω σε όλους πως αυτό είναι μόνο ένας ρόλος, μια δουλειά» λέει χαρακτηριστικά στα parapolitika.gr η ηθοποιός.

Στους τελευταίους ρόλους της, τους έχει δουλέψει πολύ γιατί είναι εντελώς αντίθετοι με τον χαρακτήρα και τα βιώματα της...

Η ναρκομανής και εξαρτημένη Πέγκυ στα «κλεμμένα όνειρα» διαδέχτηκε φέτος στη "Δικαίωση" την Νατάσα Γκέκου, μια συνοδό κυρίων, σέξι, μπλαζέ κι επιλεκτική.

«Δούλεψα πολύ για να καταφέρω να υποδυθώ τη Νατάσα, καθώς απέχει πολύ από τη δική μου πραγματικότητα. Οι δικοί μου ήταν πάντα στο πλάι μου και με στήριξαν απόλυτα σε όσα αποφάσιζα να κάνω και σίγουρα στην απόφαση μου να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ήθελαν βέβαια να έχω ένα πτυχίο αλλά δεν με πίεσαν ποτέ για τίποτα» συμπληρώνει.

Όσο για το αν θέλει να υποδυθεί κάποιο άλλο χαρακτήρα, πιθανότατα πιο "καλό" η ίδια απαντά στα parapolitika.gr ότι "είμαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλα όσα έχω κάνει μέχρι στιγμής. Τους ρόλους μου τους απολαμβάνω και με ευχαριστούν γιατί με βοηθούν να γίνομαι καλύτερη. Η προκλήσεις άλλωστε με συναρπάζουν... Αν μου προταθεί κάποιος άλλος ρόλος θα τον δεχτώ με χαρά και φυσικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τον υποστηρίξω"

Keywords
Τυχαία Θέματα