O Αλέξανδρος Σαμαράς "ξήλωσε" παιδόφιλο καθηγητή

Περίπου ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο αδερφός του πρωθυπουργού, κ. Αλέξανδρος Σαμαράς, είχε καταφέρει να αποκαλύψει παιδόφιλο καθηγητή από το κολέγιο Αθηνών. Το υπουργείο Παιδείας δεν έχασε καιρό και ξεκίνησε μετά από αυτό ανελέητο κυνηγητό σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας και βρήκαν τον τρόπο να "τρυπώσουν" στα σχολεία.

Να σημειωθεί ότι την τελευταία πενταετία καθηγητές που έπεφταν στην παγίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υποθέσεις παιδοφιλίας, έβρισκαν παραθυράκια στον νόμο και επέστρεφαν κανονικά στις θεσούλες τους.


Στο περιστατικό που αποκάλυψε ο κ. Αλέξανδρος Σαμαράς την περασμένη Άνοιξη μπορεί να οδήγησε σε ντόμινο αποκαλύψεων αλλά από την άλλη αποτελεί μια από τις πλέον χαρακτηριστικές υποθέσεις διεστραμμένων καθηγητών που εξαντλούν αρρωστημένα ένστικτα και φαντασιώσεις σε ανήλικα παιδάκια και τελικά κάπως την γλιτώνουν. Προσωρινά βέβαια γιατί ο άνθρωπος που ηγείται της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, δεν τους αφήνει να χαρούν και για πολύ τη νίκη τους έναντι του συστήματος, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση.


Ο κ. Σφακιανάκης σε έρευνα έδειξε ότι επτά δάσκαλοι και καθηγητές που κατηγορήθηκαν για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και παιδοφιλία, βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η περίπτωση δασκάλας στα Χανιά, λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών, πατέρα και γιου στο Κιλκίς, καθηγητή στη Θεσσαλονίκη και παιδόφιλων εκπαιδευτικών στην Κατερίνη και το Βύρωνα.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη ΣΟΚ Λοβέρδου: "Εκπαιδευτικοί σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας"

Keywords
Τυχαία Θέματα