Έρχεται το Σάββατο η "ΕΠΕΝΔΥΣΗ" (VIDEO)

Μια… «Επένδυση» στην ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τα οικονομικά δρώμενα θα κάνει την εμφάνισή της το ερχόμενο Σάββατο, 1 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια δυναμική και συλλογική δημοσιογραφική προσπάθεια, που έρχεται σε δύσκολους καιρούς και φιλοδοξεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ενημέρωση, στο «πάνθεον» του έντυπου Τύπου του Σαββάτου.

Η «Επένδυση», που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, θα είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα, σε μια κρίσιμη καμπή για τον τόπο. Θα είναι μια έκδοση ανοιχτή

σε ιδέες και προτάσεις, χωρίς φραγμούς και κομματικά όρια, στηριγμένη σε μια δυνατή δημοσιογραφική ομάδα. Η πρωτοτυπία στην ενημέρωση, η πρόκληση για προβληματισμό σε κρίσιμα θέματα για τον τόπο, οι αναλύσεις και η αρθρογραφία για την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και το διεθνές γίγνεσθαι, η ευαίσθητη ματιά στην κοινωνία και τις προκλήσεις, στην Τέχνη και τον αθλητισμό θα είναι το δημιουργικό προσκλητήριο συμμετοχής στον απαιτητικό αναγνώστη.

Η εφημερίδα θα είναι πολυσέλιδη, με το κυρίως σώμα σε «σομόν» χαρτί, με έμφαση στιςπολιτικές αποκαλύψεις, αλλά και σε θέματα που αφορούν την οικονομική κρίση, τιςεξελίξεις στην Ευρώπη, αλλά και τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών. Η «Επένδυση» θα κυκλοφορεί σε ασφαλή συσκευασία για τους αναγνώστες και θα συνοδεύεται από ένα πλούσιο πακέτο προσφορών, με παρουσία κάθε Σάββατο σε κάθε γωνιά της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΠΟΤ:



Keywords
Τυχαία Θέματα