Επιστροφή της ΝΔ στις αρχές του Καραμανλή ζήτησε η Όλγα Κεφαλογιάννη

«Η ΝΔ έχει τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως ιδεολογική της στίγμα που είναι πιο επίκαιρο σήμερα. Αυτές τις αρχές πρέπει να τις φέρουμε πιο κοντά στις ανάγκες της εποχής μας», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο η πρώην υπουργός τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η βουλευτής της ΝΔ ερωτηθείσα για τις εξελίξεις

στη γαλάζια παράταξη συνέστησε υπομονή τονίζοντας : «Στα θεσμικά όργανα της ΝΔ θα πούμε όσα πρέπει , περιμένετε λίγες ημέρες».
Αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με τους δανειστές σημείωσε ότι « δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα αν δεν δούμε το τελικό κείμενο αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που ήθελαν από πριν οι εταίροι μας θα επαληθευτεί και δεν ήταν αυτό το ζητούμενο.
«Πιστεύω οτι μπαίνουμε σε συμφωνία με πολύ αρνητικούς όρους για την Ελλάδα αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δεν έχουμε δει το τελικό κείμενο. Θα το δούμε τότε.
«Αυτό που μας λένε είναι ότι το 70 % του μνημονίου γίνεται αποδεκτό και ότι το 30 % αντικατασταθεί από ισοδύναμα αλλά αυτό που αρνούμαστε να δούμε είναι η επιδείνωση όλων των δεικτών της οικονομίας και το θέμα είναι πιο μοντέλο ανάπτυξης θα εφαρμοστεί στη χώρα μας».» Τα μοντέλα του ΣΥΡΙΖΑ από τη δεκαετία του 80 μας οδήγησαν στην κρίση τα παρωχημένα μοντέλα θα δώσουν νεα ελλείματα», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Αναζητήσεις
διχως εσωρουχο ολγα κεφαλογιαννη, ολγα καραμανλη
Τυχαία Θέματα