Επιστρέφει το Φεστιβάλ εφηβικού θεάτρου τον Απρίλιο στην Στέγη

Θεατρική...στέγη βρίσκουν οι έφηβοι για τρίτη συνεχομένη χρονιά, στο πλαίσιο του του 4ου Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου που επιστρέφει από τις 11-13 Απριλίου, στη Μικρή Σκηνή της Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Με όρεξη, φαντασία και ενθουσιασμό αλλά και υπευθυνότητα, οι μαθητές-μέλη σχολικών θεατρικών ομάδων ή ομάδων δήμων από την Αθήνα αλλά και από την επαρχία, θα παρουσιάσουν κείμενα που έχουν διαμορφωθεί στην διάρκεια θεατρικών εργαστηρίων.

Τα εργαστήρια αυτά

έχει οργανώσει και επιμεληθεί η Grasshopper youth. Μέσα από την αλληλεπίδραση εφηβικών θεατρικών ομάδων με έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες του θεάτρου, οι δεκατρείς εφηβικοί θίασοι που συμμετέχουν στο φεστιβάλ ολοκληρώνουν το συναρπαστικό ταξίδι τους και υψώνουν τη δική τους φωνή.

Στο φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνονται, θεατρικά έργα που ανήκουν στο είδος devised theatre, δηλαδή έργα που έχουν προκύψει από αυτοσχεδιασμούς και τεχνικές θεατρικής γραφής, θεατρικά έργα Ελλήνων συγγραφέων και θεατρικά έργα από το φεστιβάλ εφηβικού θεάτρου Connections του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας σκηνοθετημένα από έμπειρους σκηνοθέτες της νέας γενιάς.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνουν οι Grasshopper Youth (Σοφία Βγενοπούλου, Κατερίνα Σκουρλή και Βαγγέλης Κυριακού) και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Μικρή Σκηνή, Είσοδος δωρεάν με δελτία εισόδου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα