Επιμένει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: "Δεν βγάζουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, πάμε σε εκλογές"

Νέα βόμβα ρίχνει στο πολιτικό σκηνικό, ανήμερα μάλιστα την ψηφοφορίας της ψήφου εμπιστοσύνης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος εκτιμά ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές που χρειάζονται για την εκλογή Προέδρου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές τον Μάρτιο.

«Δεν βγάζουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας,

πάμε σε εκλογές. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να βρει τους 180, από τη στιγμή που ο Κουβέλης είπε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε ο κ. Γρηγοράκος, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega, καλώντας μάλιστα τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο να πουν σε όλους πού και πώς θα βρουν τους 180».

Αναφερόμενος στην εκλογολογία, ο κ. Γρηγοράκος παραδέχθηκε ότι κάνει κακό στην χώρα η κατάσταση αυτή, ενώ σημείωσε πως «εγώ δεν εκλογολογώ, καταγράφω την πραγματικότητα. Από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και τις προθέσεις πολλών συναδέλφων αντιλαμβάνεται κανείς τι πρόκειται να γίνει στις Προεδρικές εκλογές».

Ανασχηματισμός

Τέλος ο κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να «εκμεταλλευτεί ακόμη και το τελευταίο του χαρτί, προκειμένου να αλλάξει το πολιτικό κλίμα, αυτό του ανασχηματισμού».

Σημείωσε χαρακτηριστικά:« Να κάνει ανασχηματισμό, να εκμεταλλευτεί και το τελευταίο χαρτί για αλλαγή του κλίματος. Αν εγώ δεν κάνω γι’ αυτή την κυβέρνηση να μου αλλάξει», τόνισε και υπογράμμισε πως:« Υπήρξε ένα κλίμα έντασης από πλευρά της κυβέρνησης. Και θεσμικές αλλαγές προτείνω. Όλοι να μπουν στην διαδικασία της κρίσης. Όταν βγαίνουν και μαλλιοτραβιούνται στην τηλεόραση οι υπουργοί, σαφώς δημιουργούν πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα