Επιμένει με ατζέντα εκλογών ο Τσίπρας

Εμμένει στην θέση του πως οι εκλογές δεν θα αποφευχθούν τον προσεχή Φεβρουάριο, παρά τη χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης, ο Αλέξης Τσίπρας και γι' αυτό προχωρά κανονικά στον σχεδιασμό του, έχοντας προγραμματίσει δύο συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς την προσεχή εβδομάδα.

Αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας

θα υποδεχθεί τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος έχει διαμηνύσει πως το κόμμα του θέλει να καθίσει στο τραπέζι με όλους τους αρχηγούς, ενώ με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα το Ποτάμι θα μείνει εκτός Βουλής. Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει προγραμματίσει και συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συναντηθεί με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να μιλήσουν για τα θέματα που τα δύο κόμματα συμφωνούν. Ωστόσο, παρόλο που το θέμα είναι η μετεκλογική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το κόμμα του Πάνου Καμμένου μόνο σίγουρη δεν έχει την είσοδό του στη Βουλή, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Παράλληλα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδρίαση στην οποία αναμένεται με ενδιαφέρον η άποψη που θα εκφράσει η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος είναι γνωστό πως δεν τον... ενθουσιάζει το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα