Επίδειξη δύναμης από την Ρεάλ Μαδρίτης με 8-2 τη Λα Κορούνια

Πριν από 46 χρόνια η Ρεάλ είχε βάλει τέσσερα γκολ εκεί μέσα. Παραδόξως, έκτοτε δεν μπόρεσε ποτέ να επαναλάβει αυτό το εγχείρημα στο «Ριαθόρ». Στο εν λόγω γήπεδο μάλιστα βίωσε για 18 χρόνια (1992-2010) μία από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές κατάρες της, καθώς έχανε με το που περνούσε τα... σύνορα της Γαλικίας. Ολα αυτά όμως πλέον όχι μόνο ανήκουν σε ένα μακρινό παρελθόν (σ.σ.: τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της), αλλά

η έδρα της Λα Κορούνια έγινε πιο φιλόξενη ακόμα και από το ίδιο το «Μπερναμπέου». Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται ότι αρχίζει και ρολάρει για τα καλά και μετά το 5-1 επί της Βασιλείας στο Champions League, ισοπέδωσε με 8-2 την πάλαι ποτέ Super Depor.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κυριολεκτικά δεν το άφησαν μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Τα γκολ άρχισαν να έρχονται στο 28'. Τότε ο Κριστιάνο με δύσκολη κεφαλιά άνοιξε τον προσωπικό λογαριασμό του στο «Ριαθόρ» (σ.σ.: πλέον δεν έχει σκοράρει μόνο στο «Ανοέτα» της Σοσιεδάδ). Συνολικά ο Πορτογάλος θα σημείωνε χατ τρικ και θα έφτανε στον μαγικό αριθμό των 24 στην ισπανική καριέρα του! Στο 36' ό Χάμες Ροδρίγκες με μαγικό φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο για το 0-2.

gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα