Έπαθε επιληπτική κρίση κατά τη διάρκειά ελεύθερης πτώσης

Εφιάλτη στους αιθέρες έζησε ένας 22χρονο Αυστραλός, ο οποίος έπαθε επιληπτική κρίση και έχασε τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο, με τον εκπαιδευτή του να ανοίγει τελικά το αλεξίπτωτο του νεαρού κυριολεκτικά στο παρα πέντε, σώζοντάς του τη ζωή.

Όταν ξεκινούσε το άλμα το μεσημέρι της 14ης Νοεμβρίου από ύψος 12 χιλιάδων ποδών (3.600 μέτρα πάνω από το έδαφος), ο Αυστραλός Κρίστοφερ Τζόουνς δεν φανταζόταν ότι θα ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής του.

Στα 9 χιλιάδες πόδια, καθώς προσπαθούσε να φέρει το σώμα του

σε ισορροπία, ξαφνικά έπαθε επιληπτική κρίση και έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει το αλεξίπτωτο του.

Ο έμπειρος εκπαιδευτής αντιλήφθηκε άμεσα τι συμβαίνει και ενώ ο Τζόουνς είχε ήδη φτάσει πια στα 4 χιλιάδες πόδια, πρόλαβε να τον πλησιάσει, για να ανοίξει το αλεξίπτωτο. Περίπου 30 δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζόουνς ανέκτησε τις αισθήσεις του, καταφέρνοντας να προσγειωθεί με ασφάλεια.
Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο YouTube την Κυριακή, με τον ίδιο να δηλώνει ότι είναι το πιο τρομακτικό περιστατικό που του έχει συμβεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα