Έπαιζε με μετοχές και κέρδισε 72.000.000 δολάρια!

Ένας μαθητής από το Queens έγινε γκουρού του χρηματιστηρίου! Ο λόγος για τον 17χρονο μαθητή Mohammed Islam, ο οποίος κατάφερε να βγάλει περίπου... 72 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας με μετοχές στα διαλείμματα του σχολείου! Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν διάβαζε διάφορες αναλύσεις και τιμές, καθώς και την κινητικότητα της αγοράς.

Έτσι, ξεκίνησε να παίζει μετοχές και, πριν καν μπει στα 18 του, κατάφερε να βάλει τα γυαλιά σε πολλούς ειδήμονες του χρηματιστηρίου.

Σήμερα, o νεαρός από τo Queens

της Νέας Υόρκης βγαίνει και κερνάει τους φίλους του σε ακριβά εστιατόρια, πηγαίνουν από πάρτι σε πάρτι, ενώ δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες από τη χλιδάτη ζωή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, o Islam έχει αγοράσει μια BMW για όταν θα πάρει δίπλωμα οδήγησης, ενώ έχει νοικιάσει και ένα διαμέρισμα στο Manhattan, όμως πληρώνει τζάμπα το ενοίκιο, καθώς οι γονείς του δεν τον αφήνουν να φύγει ακόμα από το σπίτι.

Πάντως, ο μικρός επιχειρηματίας βοηθά την οικογένειά του οικονομικά, μιας και ο πατέρας του είναι άνεργος, ενώ έχει αναφέρει στο Instagram ότι «περισσότερα χρήματα, λιγότερα προβλήματα».

Διαβάστε ακόμα:

H χειρότερη πρόταση γάμου που έχετε δει (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα