Εντυπωσίασε η Μπάντα του ΠΝ σε δύο εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Εντυπωσίασε το Σάββατο, σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, η φημισμένη Μουσική μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής, ενώπιον πλήθους κόσμου, αφού οι εκδηλώσεις ήταν με ελεύθερη είσοδο και καταχειροκροτήθηκε.

Στην πρώτη από αυτές, το μεσημέρι από τις 12:00 μέχρι τις 13:00, η Μουσική μπάντα του ΠΝ πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα,

αλλά και έξω από το χώρο αυτόν.

Στη δεύτερη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 19:30, πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παραδόσεως, εντός του περιβάλλοντος χώρου μεταξύ του Πλοίου Ναυτικού Μουσείου εύδρομο «Θ/Κ Γ.ΑΒΕΡΩΦ» και του Μουσείου Αντιδικτατορικού Αγώνος αντιτορπιλλικού «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», μουσική εκδήλωση, υπό την αιγίδα του ΓΕΝ, που συνδιοργανώθηκε από το ΠΝΜ «Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ» και το Ίδρυμα Άλσους Ελληνικής Ναυτικής Παραδόσεως (ΙΔΑΛΕΛΝΑΠ).

Η εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει η Μπάντα του ΠΝ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα