Νίκος Παππάς: "Πολιτικό το μήνυμα από την επίσκεψη Τσίπρα στον Πάπα"

«Δεν είμαστε πάντως ...θεομπαίχτες», εξήγησε αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βατικανό, ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Απαντώντας στα σχόλια που ακούγονται με αφορμή

την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Πάπα, λίγους μήνες μετά την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος αλλά και τις αγαστές σχέσεις που προσπαθεί να χτίσει με τον κόσμο της Εκκλησίας, ο κ. Παππάς ανέφερε πως οι κινήσεις αυτές έχουν σαφέστατο πολιτικό μήνυμα, καθώς «οι ένστολοι και οι ρασοφόροι και γενικά όσοι φορούν στολή δεν είναι μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα ήθελε η κυβέρνηση».

Σχετικά την προαναγγελία του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, λίγη ώρα πριν στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, αναφορικά με το ενδεχόμενο να κληθεί ο Αλέξης Τσίπρας από τις δικαστικές αρχές για να καταθέσει για τα περί απειλών που ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε ο κ. Παπάς υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια κίνηση εντυπωσιασμού.
«Ο υπουργός Δικαιοσύνης θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί η κυβέρνηση ολιγωρεί στα φαινόμενα φοροδιαφυγής. Να μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Έχει πολλά δέντρα ασυλίας και φοροδιαφυγής και περιπτώσεων που η πολιτεία κάνει τα στραβά μάτια και ολιγωρεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να κάνει τίποτα καθώς ήδη έχει στείλει τα μηνύματά του μετά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο ΣΔΟΕ.

Αναφερόμενος στη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ την ερχόμενη Τρίτη ο κ. Παππάς είπε πως ο πρωθυπουργός εκλιπαρεί να αποσπάσει από τη Γερμανίδα καγκελάριο μία υπόσχεση για το χρέος.

«Η κ. Μέρκελ δεν θα λάβει υπογραφή προεκλογικά από τον κ. Τσίπρα για το χρέος» σχολίασε ερωτηθείς σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα