Ένας... Καρτάλος που το παίζει... παράγοντας

Φαίνεται, πως κάποιοι κάτω στο λιμάνι αδυνατούν να αντιληφθούν την λογική ανάτυπξης και προοπτικής που επικρατεί εδώ και ένα χρόνο με την παρούσα Δημοτική Αρχή. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι επιχειρούν ακόμη και να σαμποτάρουν πρωτοβουλίες όπως οι «Ημέρες Θάλασσας» που ανάλογες είχαν χρόνια να δουν οι Πειραιώτες και ταυτόχρονα θα διαφημίσουν τις δυνατότητες της πόλης σε όλα τα επίπεδα;

Πάρτε για παράδειγμα τον κ. Διονύση Καρτάλο, επικεφαλής του πρώτου τελωνείου Πειραιά, ο οποίος ζητά μεταφορά συγκεκριμένης

δράσης που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων από την θαλάσσια περιοχή του Πειραιά στον Άλιμο, επικαλούμενος διάφορες φαιδρές δικαιολογίες. Σαν να μην έφθανε αυτό, ζητά την διεξαγωγή σωματικού ελέγχου (!) στους επίσημους καλεσμένους, (όπως ο υπουργός Ναυτιλίας, ο Μητροπολίτης Πειραιά, ο Ευρωπαίος Επίτροπος γα την Θαλάσσια Πολιτική, ο Δήμαρχος και σημαίνοντα πρόσωπα της Δημοττικής Αρχής), προκειμένου να τους επιτραπεί να περάσουν σε συγκεκριμένη πύλη εισόδου του λιμανιού, απ' όπου και θα επιβαβστούν σε παραδοσιακό σκάφος, όπως προβλέπει το τελετουργικό της εναρκτήριας εκδήλωσης. Με λίγα λόγια, ο άνθρωπος πάει να κάνει ρεζίλι την πόλη, εντός κι εκτός συνόρων.

Στην περίπτωσή του, προφανώς ισχύει το ρητό με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις, ή δείξε μουν τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.. Ωστόσο, ας αφήσει αυτές τις παλικαριές γιατί το μόνο που θα καταφέρει είναι να εκτεθεί. Βλέπετε αδυνατεί να αντιληφθεί ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και πως τον έχουν πάρει χαμπάρι.


ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο εν λόγω κύριος δεν παραλείπει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί να διαφημίζει την στενή φιλία του με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα