Ένα πλοίο του Στόλου "ανοικτό" στο κοινό του Λεκανοπεδίου

Όσοι Πειραιώτες και Αθηναίοι δουν στον προβλήτα του Πειραιώς ένα πολεμικό πλοίο του Στόλου μας το week-end να ξέρουν ότι ούτε κάποιο πρόβλημα υπάρχει, ούτε «Ναυτική Εβδομάδα» έχουμε στο καταχείμωνο.

Ο λόγος είναι πολύ πιο «απλός», αλλά ουσιαστικός.

Οι αρμόδιοι του Πολεμικού μας Ναυτικού διαπίστωσαν την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού σε όσες ευκαιρίες έχουν δοθεί για επίσκεψη σε πολεμικό πλοίο, και έτσι αποφασίστηκε σε συνεργασία των Αρχηγών ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ και Στόλου

Αντιναυάρχου Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ να δίδεται η δυνατότητα επισκεπτηρίου σε μία μονάδα του Στόλου, που θα ελλιμενίζεται ένα Σαββατοκύριακο, σε μηνιαία βάση, στο λιμάνι του Πειραιά.

Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο αυτό, το τριήμερο Παρασκευή 7 μέχρι και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, η νέα πυραυλάκατος ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ», τύπου Super Vita, θα καταπλεύσει στον Πειραιά και θα παραμείνει στον προβλήτα του ΟΛΠ (κρηπίδωμα 12 - είσοδος από Ε-11) και θα είναι ανοικτή για επισκέψεις στο κοινό.

Το ωράριο του επισκεπτηρίου για το κοινό, όπως δόθηκε από το ΓΕΝ, έχει ως ακολούθως:

- Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 από 15:00 έως 18:00

- Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 από 10:00 έως 18:00

- Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 από 10:00 έως 18:00

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ, κάθε τριήμερο θα είναι και ένας διαφορετικός τύπος πλοίου του Στόλου, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να επισκεφτεί σταδιακώς, όσο το δυνατόν περισσότερους τύπους πλοίων.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα