∆εν αγοράζει τον «Ελεύθερο Τύπο» ο Μελισσανίδης

Φούντωσαν τις τελευταίες ηµέρες οι πληροφορίες που ήθελαν τον επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται σε προχωρηµένες συζητήσεις για την εξαγορά του «Ελεύθερου Τύπου». Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε κρούση από την πλευρά Σκαναβή - Μπενέκου, χωρίς όµως αποτέλεσµα. Ο γνωστός εφοπλιστής απλώς άκουσε τα νούµερα και επιφυλάχτηκε να απαντήσει. Οσοι όµως είχαν την ευκαιρία να συνοµιλήσουν µαζί του εκφράζουν την εκτίµηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εµπλακεί µε τα εκδοτικά του «Ελεύθερου Τύπου».

Αυτό οφείλεται

στο γεγονός ότι ως επιχειρηµατική ιδιοσυγκρασία δεν έχει µάθει να ξοδεύει χρήµατα. Επειδή το σπορ των media είναι ακριβό, ο Μελισσανίδης πιθανότατα θα συνεχίσει να βλέπει δηµοσιογράφους στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά, καλλιεργώντας προσδοκίες για το µέλλον…

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ. Όπως διαβάζουμε στο SECRET των Παραπολιτικών, πέραν των προθέσεών του, µε αρνητικό µάτι βλέπει τη συγκεκριµένη εξέλιξη και το Μαξίµου. Ο Αντώνης Σαµαράς, που αποφεύγει να ασχολείται µε τις εξελίξεις στα media, δεν θα ήθελε η εφηµερίδα που ίδρυσε ο Αρης Βουδούρης να περάσει στα χέρια του Μελισσανίδη. Και αυτό γιατί ήδη ο εν λόγω επιχειρηµατίας έχει προκαλέσει αρκετούς πονοκεφάλους στην κυβέρνηση και συγκεκριµένα στον ίδιο. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, το Μαξίµου επιθυµεί να βρεθεί λύση προκειµένου ο «Ελεύθερος Τύπος» να ξεπεράσει τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν γίνει διάφορες επαφές, πρωτοστατούντος του ∆ηµήτρη Σταµάτη.

Πάντως, σε παρασκηνιακό επίπεδο, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν Σκαναβή – Μπενέκο να χωρίζουν οριστικά τα τσανάκια τους. Εκείνο που αποµένει να ξεκαθαρίσει είναι ποιος θα κρατήσει τον «Ελεύθερο Τύπο» και ποιος τον «Επενδυτή». Προς το παρόν δεν υπάρχει καµία εξέλιξη, αφού το ζητούµενο και στις δύο περιπτώσεις είναι να βρεθεί επενδυτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα