Ελληνοτουρκικό «πάντρεμα» στην καρδιά της Γλυφάδας (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό πως οι Τούρκοι παρα την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, επενδύουν όλο και περισσότερο στην Ελλάδα! Αυτή τη φορά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, οι δρόμοι Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών «συναντιούνται» στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα! Ο Μάνος Σικινιώτης και ο Μιχάλης Μπάκουρος, χρόνια συνεργάτες, ιδιοκτήτες του πετυχημένου club στο Κολωνάκι,

Bogart αλλά και του πασίγνωστου Pure στη Σκιάθο, ένωσαν τις δυνάμεις τους με δυο μεγαθήρια της γειτονικής χώρας με σκοπό την απόκτησή ενός χώρου που θα γίνει το σημείο αναφοράς στα Νότια Προάστια! Το café – restaurant θα προσφέρει στον πελάτη τον καλύτερο καφέ με πολλές παραλλαγές του, φαγητό με πιάτα ξεχωριστά και γεύσεις από όλο τον κόσμο ενώ το βράδυ τα κοκτέιλ θα ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Οι Τούρκοι έχουν στην κατοχή τους καμπαρέ αλλά και μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία ενώ στα σχέδια τους είναι να φέρουν και στην Ελλάδα μια πασίγνωστη αλυσίδα café bistro. Η γνωριμία των τεσσάρων έγινε όταν οι Έλληνες επιχειρηματίες επισκέφτηκαν την Κωνσταντινούπολη για μια σειρά επαγγελματικών συζητήσεων! Η επιστροφή τους στην Ελλάδα τους βρήκε με νέους συνέταιρους αφού η συμφωνία έκλεισε γρήγορα! Οι επιτυχημένες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Μάνου Σικινιώτη και του Μιχάλη Μπάκουτου είχαν «ταξιδέψει» μέχρι και την Τουρκία και οι μεγαλοεπενδυτές θεώρησαν πως το νέο τους «άνοιγμα» θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Σε ότι αφορά το μαγαζί το οποίο επένδυσαν, βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, και τις επόμενες μέρες οι ιδιοκτήτες του ετοιμάζουν ένα μεγάλο opening που θα προλάβαινε Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες! Όπως μάθαμε, οι Τούρκοι θα φέρουν στην χώρα μας μερικά από τα πιο λαμπερά τους ονόματα για να γνωρίσουν τον νέο τους εγχείρημα και να το επισκέπτονται όποτε έχουν ελεύθερο χρόνο!

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Εικόνες απο το εσωτερικό του χώρου

Οι Έλληνες επιχειρηματίες Μιχάλης Μπάκουρος και Μάνος Σικινιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα