Ελληνίδα κέρδισε διεθνή διαγωνισμό για τη σωσία της Lady Gaga

Συμμετείχε σε διαγωνισμό της Bild, κάλεσε τους Ελληνες και Γερμανούς φίλους της να την ψηφίσουν και να την στηρίξουν… και τα κατάφερε!

Έτσι η Αγαρίστη Κασπίρη, μόνιμη κάτοικος του Ντίσελντορφ και παντρεμένη εδώ και χρόνια στην Γερμανία θα συναντήσει την αγαπημένη της τραγουδίστρια!

Στον διαγωνισμό της γνωστής εφημερίδας συμμετείχαν χιλιάδες Γερμανίδες από όλη την επικράτεια της χώρας. Μόνο τρεις όμως θα κέρδιζαν. Θα έπρεπε να φωτογραφηθούν… μιμούμενες την Lady gaga.

Η Αγαρίστη ως γνήσια Πατρινή και ασχολούμενη χρόνια με το καρναβάλι έκανε μία καταπληκτική «μεταμφίεση»! Και με την βοήθεια των φίλων της που την ψήφισαν… κέρδισε στο διαγωνισμό!

Η Bild δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας της τις τρεις νικήτριες και η Αγαρίστη είχε χθες τη νύχτα την ευκαιρία… να συναντήσει από κοντά την Lady Gaga και να φωτογραφηθεί μαζί της. Θα πήγαινε στη συναυλία και μετά την εμφάνιση της Lady θα την έβλεπε.

Η κόρη του αείμνηστου Πατρινού κατασκευαστή Τάκη Κασπίρη που έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά και τον αγαπημένο της σύζυγο…. ήταν μες στην τρελή χαρά. Και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που την ψήφιζαν στην ηλεκτρονική σελίδα της BILD για τον διαγωνισμό και της χάρισαν μία θέση… δίπλα από τη Lady Gaga. Η Αγαρίστη απέδειξε πως διαθέτει και χιούμορ αφού «βαπτίστηκε» για τις ανάγκες του διαγωνισμού σε «Agaro Gagaro», ψευδώνυμο το οποίο χρησιμοποιήθηκε και από την Bild.

Keywords
Τυχαία Θέματα