Έλληνες ηθοποιοί ήταν ζευγάρι και δεν το ήξερε κανείς...

Λίγοι γνώριζαν για τη σχέση του Κώστα Αποστολάκη και της Κωνσταντίνας Μιχαήλ καθώς ήταν μαζί πριν από 20 χρόνια.

Οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται ξανά στο σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» και φωτογραφίζονται για τις ανάγκες του περιοδικού «Ok!» και μιλούν για την άγνωστη αυτή σχέση τους.

Κώστας: «Με την Κωνσταντίνα συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 1995, όταν πήγαμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τις Απιστίες που είχαν ανεβάσει ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Τάσος Χαλκιάς. Από την πρώτη ανάγνωση που είχε γίνει στο Δελφινάριο

είχα καταλάβει ότι με ενδιαφέρει. Αυτό που της αναγνωρίζω είναι ότι είναι μια γυναίκα που έχει παλέψει πολύ στην ζωή της. Τα επόμενα δέκα χρόνια μετά το Λοβ Σόρρυ ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη γιατί δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από τη μεγάλη επιτυχία σε κάτι άλλο. Είναι πολύ μάγκας η Κωνσταντίνα».

Κωνσταντίνα: «Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στην πρώτη μας συνεργασία ήταν το πόσο καλό παιδί είναι. Με τον Κώστα ήμασταν πάνω από όλα σύντροφοι και φίλοι. Αυτό μας βοήθησε πολύ να συνεργαστούμε ακόμα και σε δύσκολες σκηνές γιατί με γνωρίζει και τον γνωρίζω καλά».

Παράλληλα, οι δυο ηθοποιοί αποκάλυψαν αν οι σύντροφοι τους τώρα ζηλεύουν τη σχέση τους.

Κώστας: «Αν ήμασταν ένα ζευγάρι που χώρισε πέρυσι, θα το καταλάβαινα. Είκοσι χρόνια μετά τι να ζηλέψουν;».

Κωνσταντίνα: «Όταν συναντηθήκαμε με το Κώστα, ήμασταν παιδιά και τώρα μεγάλοι άνθρωποι. Ο Ζήσης(σ.σ Παπαμίχος) γνωρίζει τον Κώστα και η Πηνελόπη (σ.σ Πλάκα) εμένα οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα».


Φέτος πρωταγωνιστούν μαζί στην "Εθνική Ελλάδος" υποδυόμενοι μάλιστα το ζευγάρι...

Keywords
Τυχαία Θέματα