Έλλη Αγγελιδάκη – Τέτα Καμπουρέλη: Με ποια γνωστή σεφ γιόρτασαν λίγο πριν τη πρεμιέρα τους;

Ένα μεγάλο πάρτι έγινε στο Tramp , στο Γκάζι ! Η Σοφία Στάμου , γνωστή τηλεοπτική chef και executive producer του πρώτου πρότυπου διαδικτυακού καναλιού κι ο Σταύρος Κανελλίδης , καλλιτεχνικός διευθυντής του S Web Tv και σημαντική ηγετική προσωπικότητα της Sigma , υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους και έβγαλαν μαζί πολλές φωτογραφίες . Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε την Έλλη Αγγελιδάκη που απέκτησε τη δική της εκπομπή

στο κανάλι και θα ξεκινήσει το νέο έτος! Εκεί βρέθηκε και η Τέτα Καμπουρέλη λίγο πριν την πρεμιέρα της στο πρωινό του Mega ενώ τις ευχές στην Σοφία Στάμου έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας!

Εκπλήξεις με εκπομπές και σήριαλ

Το S Web Tv είναι ένα πολλά υποσχόμενο διαδικτυακό κανάλι , που έρχεται την Πρωτοχρονιά για να μας ταξιδέψει στον κόσμο της καθημερινότητας μας , μ΄ έναν ξεχωριστό τρόπο . Πολλοί παρουσιαστές , ισχυρές δημοσιογραφικές παρουσίες , ηθοποιοί , γνωστά πρόσωπα της show bizz , νέοι ταλαντούχοι άνθρωποι και πολλές εκπλήξεις έρχονται με το νέο έτος στο S Web Tv. Μεγάλοι στόχοι , όπως δύο σήριαλ ένα κοινωνικό κι ένα κωμικό με υψηλά standards και μια όμορφη ζεστή , καθημερινή παρέα , έρχεται κοντά σας το 2015 σε μια παραγωγή των Sigma Studios .

Διαβάστε επίσης:Αγγελιδάκη - Δάρρα:Κάνουν selfie και όποιος αντέξει!

Διαβάστε επίσης:Τέτα Καμπουρέλη: "Το Just έσωσε τον γάμο μου" (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα