Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου αν δε βγει ο Σταύρος Δήμας

«Καθαρές επιλογές» είναι η γραμμή στην οποία θα επιμείνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού λίγα μόλις λεπτά από την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας της διαδιακασίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Βέβαια, για ακόμη μία φορά οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, - όπως και ο ίδιος - αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο είτε αλλαγής υποψηφίου, αλλά και ορισμού ημερομηνίας εκλογών, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των βουλευτών που θα ψηφίσουν τον κ. Σταύρο Δήμα

στους δύο επόμενους γύρους, ενώ άλλοι υποστηρίζουν: «Η δυναμική υπέρ του κ. Δήμα υπάρχει στην κοινωνία, την βλέπουμε σε όλες τις δημοσκοπήσεις και περιμένουμε να εκφραστεί και στη Βουλή στις επόμενες δύο ψηφοφορίες».

Παράλληλα, μιλούσαν για τη βούληση της κοινής γνώμης, η οποία, όπως πρόσθεταν με νόημα, αν δεν εκφραστεί από τους βουλευτές, θα εκφραστεί από το λαό στις 25 Ιανουαρίου.

Σαμαράς: Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες

Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγα λεπτά έπειτα από την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας έξω από τη Βουλή, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος και πως οι βουλευτές καταλαβαίνουν ότι η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες.

«Ήταν απόψε η πρώτη από τις τρεις ψηφοφορίες, έχουμε μπροστά μας άλλες δύο και ευελπιστώ ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Οι συνθήκες είναι δύσκολες και οι βουλευτές ελπίζω να αντιλαμβάνονται πως η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους βουλευτές, οι οποίοι -όπως τόνισε- «ξεπέρασαν τους προβληματισμούς τους» και από την πρώτη ψηφοφορία ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα.

Διαβάστε επίσης:

Όταν όλοι κοίταξαν τον Καραμανλή!

"Ανοίγει ο δρόμος για εκλογές" η εκτίμηση του Κουβέλη

Περίεργη αποχώρηση Παπανδρέου από τη Βουλή

Έτσι ψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές

Εκλογή Προέδρου: 160 βουλευτές ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα

Απίστευτη τούμπα μπροστά στον Αντώνη Σαμαρά! (VIDEO)

Τσίπρας: "Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε"

Η γκάφα του Γιώργου Στύλιου στην ψηφοφορία

Για αυτό έλειπαν Γιοβανόπουλος- Κασαπίδης!

Εμφύλιος ανάμεσα σε βουλευτές της ΝΔ και Μέγαρο Μαξίμου

Εκλογή Προέδρου: 160 βουλευτές ψήφισαν τον Σταύρο Δήμα

Keywords
Τυχαία Θέματα