Έκανε ... «παιχνίδι» στην Κρήτη ο Λοβέρδος

Στην Κρήτη βρέθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο της περιοδείας του και στην προσωπική του σελίδα σημείωσε όσα τον εντυπωσίασαν από την επίσκεψή του στην τοπική ομάδα, Πλατανιά Χανίων, αλλά και το «παιχνίδι» που έκανε στο γήπεδο Μπάσκετ Χανίων με παλαίμαχους.

Στην προσωπική του σελίδα ο κ. Λοβέρδος

αναφέρεται στην περιοδεία του για την μεγάλη προσπάθεια που διαπίστωσε ότι γίνεται στην τοπική ομάδα την Πλατανιά Χανίων, ενώ αντάλλαξε και πάσες, παίζοντας μπάσκετ ... κομπλαρισμένος όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος, με παλαίμαχους αθλητές.

«Στην είσοδο του γηπέδου υπάρχει ένα σύνθημα γραμμένο με μπογιά που μου έκανε μεγάλη εντύπωση» αναφέρει στη σελίδα του σχετικά με το συγκεκριμένο πανό.

«Καλή η επιλογή μου να πάω. Ποιός μου έδωσε την πληροφορία για τον τόπο και την ώρα της συνάντησης; Ο δημοσιογράφος της Νέας Τηλεόρασης Μάνος Σπυριδάκης. Πού μου την έδωσε αυτή την πληροφορία;

Στο γήπεδο μπάσκετ των Χανίων (γηπεδάρα), όπου παίξαμε μπάσκετ με ορισμένους παικταράδες, παλαιμάχους, αλλά και εν ενεργεία. Γιώργος Καλαιτζής, Μανώλης Παπαμακάριος, αλλά και Ανδρέας Γληνιαδάκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα